Уебинар: Software Product Management Overview

Не пропускайте безплатния уебинар Software Product Management Overview, за да научите повече за ролята на Продуктовия мениджър за софтуер и какви ползи може да донесе тя на вашата компания.

Искате ли да:

  • Доставяте правилните продукти в правилния момент и на правилната цена за правилните пазари?
  • Да увеличите печалбата, подобрите качеството на продукта, повишите удовлетвореността на клиентите и успеваемостта на проектите?

Продуктовият мениджмънт за софтуер (Software Product Management) е ключов фактор за успеха на всяка организация, която разработва и продава продукти и услуги, базирани на софтуер. Той включва изграждането на продуктова стратегия, продуктово планиране, участие в стратегически управленски дейности и организиране на функционалните единици в компанията.

Включете се в безплатния уебинар Software Product Management Overview и научете повече за ролята на Продуктовия мениджър за софтуер и какви ползи може да донесе тя на вашата компания!

Software Product Management Webinar











Дата: 19 януари, понеделник
Начало: 16:00 ч.
Продължителност: 60 мин.
Език: Английски

За кого е този уебинар?

  • ИТ отдели в компании от всички индустрии
  • Компании, предоставящи професионални ИТ услуги
  • Компании, които искат да започнат бизнес със софтуерни продукти
  • Вендори на софтуерни продукти
  • Вендори на софтуерно-интензивни продукти и услуги

За лектора

hans-bernd-kitlaus
Ханс-Бернд Китлаус
е един от основателите нa ISPMA, собственик и CEO на InnoTivum Consulting. Провежда консултантска и преподавателска дейност за софтуерни организации в Европа и Азия, основно в сферата на продуктовия мениджмънт за софтуер (Software product management), SaaS, IT стратегия и управление на бизнес процеси (Business process management). Има над 20 години опит в продуктовия мениджмънт за софтуер. Сред клиентите му са компании като Samsung, IBM, Comtrade, SimCorp, Qualco и др.

Ханс-Бернд Китлаус е сертифициран ISPMA Software Product Manager, Scrum Product Owner и PRINCE2 Practitioner. Автор е на редица статии и книги, сред които: „Software Product Management and Pricing – Key Success Factors for All Software Organizations“ и „Software Product Management and Agile Software Development: Conflicts and Solutions“.

От 23 до 25 март 2015 г. Ханс-Бернд Китлаус ще проведе първото за България публично обучение за Software Product Management.

_____________________________

Вижте видео от уебинара:

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *