Онлайн тренинг Network Security Administrator – 24 август 2011 г., Шон Ханна

На 24 август топ инструкторът по ИТ сигурност Шон Ханна ще проведе безплатна онлайн тренинг сесия по програмата на EC-Council за администратори по мрежова сигурност ENSA (EC-Council Network Security Administrator).

Програмата ENSA (EC-Council Network Security Administrator) осигурява базовите умения, необходими за анализиране на вътрешните и външните заплахи за сигурността на мрежата, разкриване на системните и мрежовите уязвимости и създаването на политики, осигуряващи защита на информационните активи на организацията. Покриване на знанията от ENSA е предварително изискване за включване в курс CEH7 (Certified Ethical Hacker version 7). Подробно със съдържанието на курса  ENSA можете да се запознаете тук.

По време на предаваната на живо онлайн тренинг сесия Шон Ханна ще представи следните модули от програмата на ENSA (EC-Council Network Security Administrator):

Модул 10: Network Security Threats
Модул 28: Incident Response

Съдържание на тренинга:
Модулите покриват базисните познания, необходими, за да се идентифицират уязвимостите и заплахите за мрежовата сигурност. Курсистите ще се запознаят с проблемите при засичането на мрежова атака, както и с техники, използвани от хакери за осъществяване на атаките.

Освен представяне на най-добрите практики за управление на инциденти, модул 28 от ENSA акцентира върху важността от създаване на надеждни политики и процедури по сигурността. Модулът запознава с услугите, предлагани от CSIRT (Computer Security Incident Response Team), включително действия при реални заплахи за сигурността и реагиране на инциденти.

За Шон Ханна:

Шон Ханна е консултант по информационна сигурност със задълбочена експертиза и богат опит в областта на GRC, дизайн и одит по сигурността, penetration testing, incident handling, управление на риска, тренинги по ИТ сигурност.

Сертифициран е като: CISSP, GCIA, GCIH, GSEC, CEH, CHFI, ECSA, LPT, EDRP; CEI, CISM, MCT, CTT+; MCITP (Enterprise Messaging), MCSE+Security

Експертизата му получава международно признание и той става носител на редица престижни награди, сред които EC Council Инструктор по сигурността на годината в безпрецедентни 4 години (2007, 2008, 2010 и 2011). Шон има многобройни участия в конференции и семинари, включително като почетен лектор на Cyber Warfare на InfoSEC 2010, най-голямата конференция за сигурност в Европа.

През м. май 2011 г. Шон проведе първите в България курсове за Certified Ethical Hacker (CEH7) и Computer Hacking Forensics Investigator (CHFI), по покана на New Horizons. Той беше и гост-лектор на Отворения ден на етичното хакерство – Hack the Hackers на 18 май.

За регистрация:
Дата
: 24 август, сряда
Час*: 18:00-21:00 ч.
Регистрация: * * *

Допълнителна информация:

Начин на провеждане:
Учебната сесия ще бъде проведена онлайн, в реално време.
Език:
Английски
Условия за участие
: Учебната сесия е безплатна. Изисква се предварителна регистрация.
Сертификат: Участниците НЕ получават сертификат за завършен тренинг, тъй като представените модули покриват само част от програмата на курса ENSA.

* * *
Това събитие е отминало. Ако темата ви интересува, свържете се с нас на тел.: +359 2 421 0040/44 или ни пишете на email: office@newhorizons.bg.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *