Курс Certified Ethical Hacker v7 с включен ваучер за изпит: 17-21 октомври 2011

Certified Ethical Hacker (CEHv7) на EC-Council е най-развитата програма за етично хакерство в света, официално приобщена към програмите на обучение към Департамента на отбраната на САЩ.

CEH v7 има за цел да удостовери знанията и уменията на ИТ специалисти, полицаи, одитори, професионалисти по информационна сигурност, администратори на уеб страници, както и на всеки, който се интересува от информационната сигурност на мрежовата инфраструктура.

За EC-Council

EC-Council е водеща международна организация в областта на обучението по информационна сигурност. Към момента курсовете на EC-Council се провеждат в над 60 държави по света, като са обучени над 80,000 и сертифицирани над 45,000 специалисти по информационна сигурност. Програмите на EC-Council са получили одобрение от различни правителствени агенции, като US federal government, US National Security Agency (NSA), US Committee on National Security Systems (CNSS), US Army, ФБР, Microsoft и др

New Horizons Bulgaria е единственият за България акредитиран учебен център на EC-Council. През месец май New Horizons Bulgaria проведе първите за страната официални EC-Council курсове за Certified Ethical Hacker (CEHv7) и Computer Hacking Forensics Investigator (CHFI).

На 17 октомври 2011 г. стартира вторият за България курс за Certified Ethical Hacker v7, с водещ Шон Ханна, Инструктор на годината на EC-Council за 2007, 2008, 2010 и 2011 г.

За водещия

Шон Ханна е консултант по информационна сигурност със задълбочена експертиза и богат опит в областта на GRC, дизайн и одит по сигурността, penetration testing, incident handling, управление на риска, тренинги по ИТ сигурност.

Сертифициран е като: CISSP, GCIA, GCIH, GSEC, CEH, CHFI, ECSA, LPT, EDRP; CEI, CISM, MCT, CTT+; MCITP (Enterprise Messaging), MCSE+Security

Експертизата му получава международно признание и той става носител на редица престижни награди, сред които EC Council Инструктор по сигурността на годината в безпрецедентни 4 години (2007, 2008, 2010 и 2011). Шон има многобройни участия в конференции и семинари, включително като почетен лектор на Cyber Warfare на InfoSEC 2010, най-голямата конференция за сигурност в Европа.

През м. май 2011 г. Шон проведе първите в България курсове за Certified Ethical Hacker (CEH7) и Computer Hacking Forensics Investigator (CHFI), по покана на New Horizons. Той беше и гост-лектор на Отворения ден на етичното хакерство – Hack the Hackers на 18 май.

За курса

Курсът за CEH7 е с напълно актуално съдържание и силен фокус върху реалните, „живи“ технологии.
》 Общата продължителност на обучението е 40 учебни часа, като 80% от времето преминава в работа по лабове.
》 Програмата е фокусирана не само върху атаките, но и върху контрамерките за тяхното предотвратяване.
》 За пръв път е включен цял модул за Penetration Testing, обхващащ изискванията, инструментите и част от методологията за тествате сигурността на мрежата.

Учебните материали съдържат DVD комплект (над 20 GB) с включени:
》 Над 1000 широко използвани hacking § security tools, като всички са ъпдейтнати до последните им версии;
》 1000 минути видео демо на различни хакер атаки – позволява на курсистите да продължат да учат и след края на курса;
》 White papers и референции.

Курсът Certified Ethical Hacker v7 включва 19 модула, представящи знанията, необходими на етичния хакер за да подсигури защитата на информацията в организацията. Модулите на обучението са както следва:

Module 01: Introduction to Ethical Hacking
Module 02: Footprinting and Reconnaissance
Module 03: Scanning Networks
Module 04: Enumeration
Module 05: System Hacking
Module 06: Trojans and Backdoors
Module 07: Viruses and Worms
Module 08: Sniffers
Module 09: Social Engineering
Module 10: Denial of Service
Module 11: Session Hijacking
Module 12: Hacking Webservers
Module 13: Hacking Web Applications
Module 14: SQL Injection
Module 15: Hacking Wireless Networks
Module 16: Evading IDS, Firewalls, and Honeypots
Module 17: Buffer Overflow
Module 18: Cryptography
Module 19: Penetration Testing

Подробна програма: NHBG_CEH7_Syllabus.
Продължителност: 5 дни, 40 учебни часа
Цена за един участник: 1995 Евро без ДДС *

* Включено явяване на сертификационния изпит за CEH7.
* Приложими отстъпки за ранно записване.

Заплахите са тук. Къде сте вие?

Обучението по информационна сигурност е решението с най-голяма възвръщаемост и влияние върху опазването на информационните активи и намаляване на риска в организацията.

New Horizons Bulgaria провежда курсове по информационна сигурност от 2006 г., като за тези години центърът е доставил обучение за над 200 висококвалифицирани специалисти от сектори: Финанси, Телекомуникации, Енергетика, ИТ, Администрация, Производство, Образование и др. В портфолиото по информационна сигурност на New Horizons Bulgaria влизат обучения за Cisco Security, Microsoft Security, CompTIA Security+, ECCouncil и управление на сигурността като CISSP и ISO 27001.

За допълнителна информация потърсете наш консултант на тел.: (02) 4210044, email: office@newhorizons.bg.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *