Hack The Hackers – 18 май 2011 – Отворен ден на етичното хакерство

Не всички хакери са престъпници.
Учебен център New Horizons Bulgaria и EC-Council ви канят на:

HACKTHEHACKERS

Отворен ден на етичното хакерство

На 18 май 2011 г. за пръв път в България ще бъдат направени демонстрации на хакерски атаки в реално време от Шон Ханна – Инструктор на годината на EC-Council за 2010. Демонстрациите са част от Certified Ethical Hacker version 7 (CEH7) – най-развитата програма за етично хакерство в света.

Ваучер за CEH7

Един от гостите на “Hack the Hackers” ще спечели голямата награда на EC-Council и New Horizons Bulgaria – ваучер за безплатно обучение за CEH 7 на стойност от 1995 euro.

Какво ще видите?

1. Next Generation Frameworks – Making Hacking Easy
Демонстрация как в действителност стават хакерските атаки и колко е лесно да се направят с помощта на последните поколения hacking frameworks. Включва 3 демонстрации на хакерски атаки в реално време.
Лектор: Шон Ханна

2. Social Engineering & Phishing attacks
Какво е phishing? Как работи? Защо е опасно? Примери за основните видове атаки и контрамерките, които могат да бъдат приложени
Лектор: Александър Свердлов

3. Spear Phishing Attack Demo
Как може да се направи spear phishing атака, чрез използване на web 2.0 packaged attack, давайки на атакуващия отдалечено пълен достъп до корпоративната мрежа.
Лектор: Шон Ханна

4. After Party!
Коктейл, напитки и възможност да разговаряте лично с лекторите.

>> Пълната програма изтеглете от ТУК (pdf 777KB).

За лекторите:

Шон Ханна – Инструктор на годината за 2010 на EC-Council

Шон Ханна е консултант по информационна сигурност със задълбочена експертиза и богат опит в областта на GRC, дизайн и одит по сигурността, penetration testing, incident handling, управление на риска, дизайн и доставка на тренинги по ИТ сигурност.

Той е акредитиран PRINCE2 Practitioner и притежава значителен брой ключови сертификати в областта на ИТ сигурността, сред които: Certified Information Systems Security Professional (CISSP), Certified Incident Handler (GCIH), Certified Intrusion Analyst (GCIA), Certified Information Security Manager (CISM), както и престижния Licensed Penetration Tester (LPT).

Експертизата му получава международно признание и той става носител на редица престижни награди, сред които EC Council Инструктор по сигурността на годината в безпрецедентни 3 години (2007, 2008 & 2010). Шон има многобройни участия в конференции и семинари, включително като почетен лектор на Cyber Warfare на InfoSEC 2010, най-голямата конференция за сигурност в Европа.

Александър Свердлов – Инструктор по информационна сигурност

Професионален опит като Security & Patching Manager, инструктор по сигурността. Преминал обучение в Offensive Security, сертифициран като MCSE.

Кога и къде?

18 май, сряда, 18:30-21:00 ч.

София, бул. Драган Цанков 36, Световен търговски център Интерпред, Зала София (партер)

Регистрация:

Участието е безплатно, но изисква регистрация. Местата са ограничени.

* * *
Това събитие е отминало. Можете да гледате записа в Архив семинари.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *