Уебинар: Botnets for Dummies – Шон Ханна, 3 август 2011, 11:00 ч.

Колко лесно е да притежаваш собствен ботнет в интернет?

Не пропускайте уебинара на топ инструктора на EC-Council Шон Ханна „Botnets for Dummies”.

Дата: 3 август, сряда
Начало: 11:00 ч.
Продължителност: 45 мин. + 15 мин. Q&A

Съдържание на уебинара:
По време на уебинара ще разберете как следващото поколение Botnet Frameworks позволяват на почти всеки да изгради и управлява отдалечено ботнети в мрежата.
Ще бъде направена демонстрация за създаване и внедряване на нов ботнет пакет.

За водещия:

Шон Ханна е консултант по информационна сигурност със задълбочена експертиза и богат опит в областта на GRC, дизайн и одит по сигурността, penetration testing, incident handling, управление на риска, тренинги по ИТ сигурност.
Сертифициран е като: CISSP, GCIA, GCIH, GSEC, CEH, CHFI, ECSA, LPT, EDRP; CEI, CISM, MCT, CTT+; MCITP (Enterprise Messaging), MCSE+Security.Експертизата му получава международно признание и той става носител на редица престижни награди, сред които EC Council Инструктор по сигурността на годината в безпрецедентни 3 години (2007, 2008 & 2010). Шон има многобройни участия в конференции и семинари, включително като почетен лектор на Cyber Warfare на InfoSEC 2010, най-голямата конференция за сигурност в Европа.През м. май 2011 г. Шон проведе първите в България курсове за Certified Ethical Hacker (CEH7) и Computer Hacking Forensics Investigator (CHFI), по покана на New Horizons. Той беше и гост-лектор на Отворения ден на етичното хакерство – Hack the Hackersна 18 май.Шон Ханна ще бъде водещ на започващия на 17 октомври курс за Certified Ethical Hacker v7 с включен ваучер за изпит.

* * *
Вижте записа на уебинара Тук.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *