Международни отличия за качество в обученията за 2018 г.

New Horizons Bulgaria е част от най-голямата независима учебна организация в света – New Horizons Computer Learning Centers – с над 182 центъра в 35 държави по света. Всички учебни центрове обменяме по между си know-how, изпитани учебни програми и лектори, дори за най-специфичните теми на обучение.

Всяка година се организира международна конференция с представители от всички учебни центрове на New Horizons. На нея имаме възможност да видим световните тенденции в обученията и актуалните нужди от умения на кадрите в различни браншове. Бидейки част от водеща глобална мрежа в обученията, ние трябва да отговаряме на високи международни стандарти.

В съревнование с останалите учебни центрове, ние бяхме отличени в няколко различни направления за 2018 г. – най-добър център на Европа, най-добър център в света, Награда за специални постижения и Персонални награди за нашите инструктори.

Оценяването във всички категории се извършва за период от 1 година при ежемесечно отчитане на нашата работа в 7 области чрез система за независима оценка Metrics that Matter® (МТМ).

През 2018 г. отчитаме 30% ръст на приходите и 21 000 дни обучения.

Европейски център за 2018, 2015, 2014 и 2012 година

През 2018 г. за 4ити път българският учебен център беше избран измежду 30 центъра на New Horizons в Европа. Тази награда се присъжда на един от европейските центрове и с най-висока оценка в няколко критерия:

 • Годишен ръст на приходите.
 • Общ приход в рамките на Европа.
 • Резултати от Metrics that Matter ®(МТМ).
 • Брой обучителни дни.
Глобален център на 2018 г.

Учебен център Ню Харайзънс България беше избран за Глобален център на 2018 г. сред над 182 центъра на New Horizons в повече от 35 държави по света. Наградата се присъжда на нашия център за втори път, като първият беше през 2015 г.

За наградата Глобален център на New Horizons се избира най-добрият измежду 8-те най-добри регионални центъра на Европа, Азия, Африка и Близкия изток, Южна Америка и 4 центъра в за САЩ (малки, средни, големи и мега центрове). Тя е свидетелство за постоянство в растежа, иновативност, грижа към персоналните нужди на клиентите ни и приноса за техния бизнес.

5 звезди за отлични постижения

Наградата „Пет звезди“ отличава центровете с най-високи постижения в рамите на годината. Центровете получават тази награда, когато демонстрират отлично представяне в растежа, увеличаване на пазарния дял и ниво лоялност на клиентите и служителите. Ето някои от критериите, чрез които се формира общата оценка за представяне:

 • Удовлетвореност на курсистите от обученията;
 • Ефективност на обученията;
 • Влияние върху работата;
 • Представяне на инструкторите;
 • Качество на учебното съдържание;
 • Качество на учебната среда;
 • Работа с партньори.

Благодарим на клиентите ни, които ни позволяват да се развиваме заедно, подхождат с доверие и любопитство към новите ни инициативи и ни стимулират да не спираме да се развиваме! Благодарим на целия ни екип за задружната работа и на всички лекторите, които подхождат с професионализъм и грижа към всеки курсист.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

Бързо запитване

Вашите имена *

Вашият Email *

Вашето съобщение *

captcha

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *