Международни отличия за качество в обученията за 2018 г.

New Horizons Bulgaria е част от най-голямата независима учебна организация в света – New Horizons Computer Learning Centers – с над 182 центъра в 35 държави по света. Всички учебни центрове обменяме по между си know-how, изпитани учебни програми и лектори, дори за най-специфичните теми на обучение.

Всяка година се организира международна конференция с представители от всички учебни центрове на New Horizons. На нея имаме възможност да видим световните тенденции в обученията и актуалните нужди от умения на професионалистите в различни браншове. Бидейки част от водеща глобална мрежа в обученията, трябва да отговаряме на високи международни стандарти.

В съревнование с останалите учебни центрове, ние бяхме отличени в няколко различни направления за 2018 г. – най-добър център на Европа, Награда за специални постижения и персонални награди за нашите инструктори.

Оценяването във всички категории се извършва за период от 1 година при ежемесечно отчитане на нашата работа в 7 области чрез системата за независима оценка Metrics that Matter® (МТМ).

През 2018 г. отчитаме 30% ръст на приходите и 22% ръст на броя обучениn спрямо 2017.

Европейски център за 2018, 2015, 2014 и 2012 година

През 2018 г. за 4-ти път българският учебен център беше избран измежду 30 центъра на New Horizons в Европа. Тази награда се присъжда на един от европейските центрове и с най-висока оценка в няколко критерия:

  • Годишен ръст на приходите.
  • Общ приход в рамките на Европа.
  • Резултати от Metrics that Matter ®(МТМ).
  • Брой обучителни дни.

Отчитат се и постоянството в растежа, иновативността, грижата към персоналните нужди на клиентите ни и приноса към техния бизнес.

5 звезди за отлични постижения

Наградата „Пет звезди“ отличава центровете с най-високи постижения в рамите на годината. Центровете получават тази награда, когато демонстрират отлично представяне в растежа, увеличаване на пазарния дял и ниво на лоялност на клиентите и служителите. Ето някои от критериите, чрез които се формира общата оценка за представяне:

  • Удовлетвореност на курсистите от обученията;
  • Ефективност на обученията;
  • Влияние върху работата;
  • Представяне на инструкторите;
  • Качество на учебното съдържание;
  • Качество на учебната среда;
  • Работа с партньори.
Отличия за нашите лектори

Стефан ГеоргиевСтефан Георгиев получи петата си международна награда (сред които TOP 25 Applications и TOP 25 MS Technical Instructor) за висок професионализъм и принос в обученията на New Horizons. Стефан е инструктор по бази данни (Microsoft SQL Server, PostgreSQL, IBM) и MS Office в New Horizons Bulgaria.

Гергана КопанароваГергана Копанарова, инструктор по MS Office, е отличена в TOP 25 Applications Instructor на New Horizons. Тя преподава MS Office и подхожда с изключително внимание към поверените й групи.

Благодарим на целия ни екип за задружната работа и на всички лектори, които подхождат с професионализъм и грижа към всеки курсист!

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *