New Horizons в Топ 20 на най-добрите компании за ИТ обучение в света

ti_top-20-badges_ittraining2016_smallNew Horizons Computer Learning Centers затвърди позицията си на глобален лидер в сферата на ИТ обученията, като за 9-та  поредна година влезе в класацията на TrainingIndustry.com за 20-те най-добри компании за ИТ обучение в света: Top 20 IT Training Companies.

Класацията Top 20 IT Training Companies се базира на задълбочено проучване и анализ на стотици водещи организации в сферата на обученията по целия свят. Целта й е да подпомага организациите при избора им на правилен партньор в областта на обученията.

Мястото на New Horizons в Топ 20 на ИТ тренинг компаниите в света е признание за постижения в следните ключови области:

 • Лидерство и иновации в ИТ обучението;
 • Обхват на ИТ обученията и методите на доставка;
 • Размер на компанията и потенциал за растеж;
 • Клиентска мрежа;
 • Географски обхват.

„New Horizons се стреми да доставя най-високо качество на обучението и всеобхватни възможности за милионите ни клиенти по света и сме горди да видим, че усилията ни получават признание,“ каза Shelley Morris, Executive Vice President & Chief Strategy Officer, New Horizons.

Щастливи сме, че сме част от този успех. Вярваме, че със знанията и усилията на екипа ни, както и стремежа да сме близо до нуждите на клиентите ни, допринасяме за него ежедневно,“ отбеляза Николай Пенев, управител на Ню Харайзънс България.

С над 300 учебни център в повече от 60 държави, New Horizons е най-голяма независима компания за ИТ обучение в света, с над 30 милиона обучени курсисти. В рамките на глобалната мрежа, учебен център Ню Харайзънс България се конкурира успешно с учебните центрове в развитите пазари и получава престижните отличия за Глобален център на 2015 година и Европейски център на 2015, 2014 и 2012 година. Пет поредни години Ню Харайзънс България е  и най-големият доставчик на ИТ обучения в България в класацията „Топ 100“ на най-успешните ИКТ компании на в-к Computerworld.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  4 Коментари

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *