Ню Харайзънс е най-големият доставчик на ИТ обучения в България за 5-та поредна година

Computerworld Top 100 2015Учебен център Ню Харайзънс България затвърди позицията си на водещ доставчик на ИТ обучения в България, като за пета поредна година оглави сектор „Обучения“ в класацията на най-успешните ИКТ компании в България Computerworld Топ 100.

Класацията на вестник Computerworld вече 19-та година представя информация за финансовите постижения на най-големите компании в ИКТ бранша и прави сравнителен анализ между тях по сегменти. Ню Харайзънс България е отличена като водеща компания в ИТ тренинг сектора на база приходи за 2015, 2014, 2013, 2012, 2011 и 2008 г.

Ето някои от най-значимите събития и тенденции, с които екипът на компанията ще запомни 2015 година:

  • Доставяне на над 8000 човекодни обучение и ръст в приходите от близо 10% спрямо предходната година.
  • Успешно реализиране на мащабен проект на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, в рамките на който 359 служители на централната администрация повишиха квалификацията си в области като: бизнес анализ, киберсигурност, системна администрация, бази данни, софтуерна архитектура, управление и администриране на уеб портал, Java програмиране и обучение на обучители. (Повече…)
  • Получаване на две важни отличия в глобалната мрежа на New Horizons Computer Learning Centers: Глобален център на 2015 г., избран сред над 300 центъра в повече от 60 държави по света, и Европейски център на 2015 г. – награда, която българският учебен център получава за трети път. (Повече…)
  • Значителен ръст на интереса от страна на клиенти към обучения в сферата на управление на проекти (PMI PMP®, CAPM®, PRINCE2®, Agile), разширяване на портфолиото от обучения по бизнес анализ и ITIL®.

Бих искал да благодаря на всички организации и частни лица, които избраха да растат и да се развиват с нашата подкрепа. Доверието, което ни гласувате вече повече от 14 години, значи много за нас.
Николай Пенев, управител на Ню Харайзънс България.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *