Курс: Project Management Professional (PMP®) Certification Preparation

Начало: 07 дек. 2015 г.

Край: 11 декември 2015 г.

Лектор: Костадин Купенов

От 07 до 11 декември 2015 г. в Ню Харайзънс България ще се проведе петдневен, интензивен курс за подготовка и придобиване на сертификат Project Management Professional (PMP®) Certification Preparation, с водещ Костадин Купенов.
PMPКурсът ще преведе участниците през целия процес от създаването на един проект, през управлението и изпълнението му, до предаването на крайния продукт. Ще бъдат представени дефинираните в последната версия на PMBOK® десет oбласти на знания (Knowledge Areas) и 47 процеса за управление на проекти. Участниците ще чуят много примери от богатия практически опит на водещия и ще бъдат поканени да споделят и обсъждат собствения си опит и предизвикателствата, които срещат.

Курсът подготвя за успешното полагане на сертификационния изпит на PMI за Project Management Professional (PMP®) и дава необходимите за явяване 35 PDU.

За PMP® сертификата

Сертификатът Project Management Professional (PMP®) на PMI® има международна валидност и е широко разпознаваем в България. Той удостоверява знания и умения за ръководене на проекти и звена, изпълняващи проекти. PMP® сертификатът доказва, че кандидатът умее да завършва проекти в срок и да доставя заложените резултати, вземайки в предвид ограниченията на работния график, бюджет и ресурси. Tърсен e в редица индустрии (строителство, фармацевтика, ИТ, производство, телекомуникации и др.) и дава достъп до голяма и престижна общност от сертифицирани специалисти в областта на управление на проекти.

Изискванията на Project Management Institute® (PMI®) за явяване на изпита за Project Management Professional (PMP®) са както следва:[pm]?

  • 35 часа планирано и структурирано обучение за управление на проекти, което можете да получите в Ню Харайзънс България (35 PDU)
  • Диплома за завършено средно образование или еквивалент + минимум 60 месеца доказуем опит в управлението на проекти, от които минимум 7500 часа управление на проекти
    или
  • Диплома за завършено висше образование или еквивалент + минимум 36 месеца доказуем опит в управлението на проекти, от които минимум 4500 часа управление на проекти.

За PMP® курса

project managementУчастниците в курс Project Management Professional (PMP®) Certification Preparation получават:

  • Учебник PMP® Certification Preparation, базиран на PMBOK® Guide 5th Edition
  • 35 PDU (professional development units);
  • Сертификат за завършено обучение.

Аудитория

Учебната програма на курс Project Management Professional (PMP®) Certification Preparation е разработенa за хора, чиято роля е изпълнението на задачи, свързани с проекта, или самото управление на проекта. Целева аудитория са ръководители на проекти, които управляват и насочват екипи от професионалисти, събрани от различни отдели в организацията, с цел доставяне на договорените резултати в срок, имайки в предвид ограниченията на работния график, бюджет и ресурси.

За водещия:

Kostadin Kupenov, PMPКостадин Купенов е сертифициран Project Management Professional с над 13 години професионален опит в управление на проекти, бизнес анализи, Requirements Management, разработка на софтуер и др. Професионално обучение и практически опит с ITIL, BPMN, Logical Data Modeling, ISO 9001:2000.

Ето какво разказват участниците в курса:
Антония Гогова, PMP®: При добра подготовка няма как човек да не постигне успех!

Петьо Илиев, Инженер Качество в Луфтханза Техник София ООД: Sofia Valley: “PMP (C) Wannabe”

Мила Попова, Droxic: „За мен беше от голяма полза да разбера гледната точка на лектора, който е работил в различна сфера от моята и е с много години опит в управлението на проекти.“

Допълнителна информация:

Програма на курса: Project Management Professional (PMP®) Certification Preparation
Дати: 07-11 декември 2015 г.
Място на провеждане: Учебен център Ню Харайзънс България
Цена за един участник: 750 евро без ДДС

За повече информация и записване потърсете консултант на New Horizons на тел.: 02 4210040 или email: office@newhorizons.bg. Местата са ограничени.

Интересувате се от курса? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *