New Horizons е сред Топ 20 на ИТ тренинг компаниите в света за 2012 година

За пета поредна година престижната класация на TrainingIndustry.com определи New Horizons Computer Learning Centers като една от 20-те най-добри компании за обучение по информационни технологии в света.

Класацията Top 20 IT Training Companies се базира на задълбочено проучване и анализ на стотици водещи организации в сферата на обученията по целия свят. Ежегодното публикуване на най-добрите ИТ тренинг компании има за цел да подпомага организациите при избора им на правилен партньор в областта на обученията.

New Horizons Computer Learning Centers присъства в класацията пет поредни години, от първото издание на Топ 20 през 2008 г. до днес. Компанията, която през 2012 година отпразнува своята 30-та годишнина в над 300 учебни центъра в 70 държави, предлага богато портфолио от обучения на водещи вендори като Microsoft, IBM, Cisco, VMware, CompTIA и др.

Мястото на New Horizons в Топ 20 на ИТ тренинг компаниите в света е признание за постижения в следните ключови области:
– Лидерство и иновации в ИТ обучението;
– Обхват на ИТ обученията и методите на доставка;
– Размер на компанията и потенциал за растеж;
– Клиентска мрежа;
– Географски обхват.

„В класацията Top 20 IT Training Companies през 2012 година присъстват най-добрите компании в един силно конкурентен сегмент от пазара на обучения. New Horizons продължава да е сред тези компании, благодарение на силната си ангажираност да доставя курсове с високо качество и фокус върху най-новите технологии.“– Кен Тейлър, COO на Training Industry, Inc.

„Тази година в класацията влязоха 5 нови компании, което показва високата конкурентност на пазара на ИТ обучения. Получихме множество качествени кандидатури, но смятаме, че в Top 20 сме представили най-добрите съществуващи компании за обучения в сферата на информационните технологии.“– Дъг Харуърд, CEO на Training Industry, Inc.

2012 година донесе престижни награди и на българския учебен център на New Horizons.

New Horizons Bulgaria беше отличен за Европейски център на New Horizons за 2012, въз основа на постигнати резултати по три ключови показателя: ръст в обема на обученията, пазарен дял и оценка на качеството на обучението от независимата компания Metrics-That-Matter.

Учебният център застана начело и на класацията на Computerworld ИКТ ТОП 100 Компании за 2011 като Номер 1 Доставчик на обучение по информационни технологии в България.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *