Курс: Project Management Professional (PMP) – 10-14 декември 2012г.

Управлението на един проект изисква наблюдение и контрол на работата, необходима, за да се завърши и достави готов продукт или услуга. Водеща роля в този процес има ръководителят на проекта (проджект мениджър), който трябва отлично да познава всички стъпки от планирането до предаването на завършен проект. Все повече служители са насърчавани да станат ръководители на проекти, тъй като те изцяло разбират какъв продукт трябва да се произведе и как най-добре да посрещнат изискванията за качество и количество, поставени от висшия мениджмънт. Project Management Professional (PMP) е най-високата степен на сертификация в тази област и безспорно притежаването на този сертификат има много предимства. Повече за тях можете да прочетете тук.

На 10 декември 2012 г. в New Horizons Bulgaria започва петдневен, оторизиран курс на PMI за Project Management Professional (PMP®) Certification Preparation. Курсът ще преведе участниците през целия процес от създаването на един проект, през управлението и изпълнението му до предаването на крайния продукт. Учебната програма е разработенa за хора, чиято роля е изпълнението на задачи, свързани с проекта, или самото управление на проекта. Курсът е подходящ за всеки, който иска да увеличи уменията си в сферата на управление на проекти и търси професионално развитие в тази насока.

Програма: Project Management Professional (PMP®) Certification Preparation
Дати: 10-14 декември 2012 г.
Водещ
: PMP Certified

Какво съдържа учебната програма за PMP:
Въведение. Стартиране на проекта. Планиране. Разработка на график. Изчисляване на разходи и бюджети. Планиране на управление на качеството, ресурсите и комуникацията. Анализ на риска и планиране на отговор на рисковете. Планиране на доставките. Управление на работата по проекта. Управление на покупките по проекта.Наблюдение и контрол на работата. Наблюдение и контрол на графика и разходите. Управление и контрол на риска и доставките. Приключване на проекта. Курса подготвя за полагане на сертификационна степен PMP.

Целева група:
Ръководители на проекти, които управляват и насочват екипи от професионалисти, събрани от различни отдели в организацията, с цел доставяне на договорените резултати в срок, имайки в предвид ограниченията на работния график, бюджет и ресурси. Кандидатът за PMP е отговорен за всички аспекти на един проект, вкл. за времетраенето на проекта.

Участниците в курс Project Management Professional (PMP®) Certification Preparation получават:

  • Електронен учебник Project Management Professional (PMP) Certification с възможност за хартиено копие;
  • Книга Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) на български език;
  • 35 PDU (professional development units);
  • Сертификат за завършено обучение.

За повече информация и записване, свържете се с нас на email: office@newhorizons.bg или телефон: 02 4210040.

Интересувате се от курса? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    One Comment

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *