Курс: Разработка на приложения за Windows Phone 7

От 29 юни до 1 юли 2012 г. New Horizons Bulgaria ще проведе курс Разработка на приложения за Windows Phone 7, с водещ Руслан Трифонов.

WP7-AppsУсилията, които Microsoft продължават да влагат в развитието на Windows Phone 7, се очаква да дадат резултат в близките години, особено в резултат на тясното сътрудничество с Nokia. Въпреки относително ниското пазарно присъствие в момента, платформата има потенциал за значителен ръст, който ще доведе и до нарастващо търсене на умения за разработка на мобилни приложения за Windows Phone 7.

Програмата на курс Mobile Application Development on Windows Phone 7 е разработена със съдействието на Mobile Affairs. Тя ще преведе участниците през разнообразни теми и ще им помогне бързо да придобият знанията, необходими, за да започнат да разработват мобилни приложения за WP7.

След края на тридневния курс обучаемите ще могат да:

  • Design and develop applications for Windows Phone 7
  • Deploy and publish WP7 applications
  • Understand the internals of a WP7 application
  • Understand the various local and remote data consuming approaches
  • Understand the principles behind the Metro-style UIs
  • Use the various capabilities of the device hardware via the programming APIs

За лектора

RuslanTrifonovРуслан Трифонов има дългогодишен опит в разработката на софтуерни решения за бизнеса. От години специализира в разработка на мобилни приложения с технологии от Microsoft, както и с разработката на мобилни приложения за Android.

Лектор е на различни събития, насочени към разработчици, и е съосновател на фирма Mobile Affairs. Mobile Affairs разработва, дистрибутира и поддържа мутлиплатформени мобилни решения, интегрирани с популярни ERP, CRM и cloud-базирани платформи.

Руслан Трифонов ще бъде водещ на семинара Защо Windows Phone 7 е различен? Предимства за разработчиците, който ще се проведе на 30 май 2012 г. от 18:30 ч. в New Horizons Bulgaria.

Аудитория:

Курсът е подходящ за разработчици, които имат опит в програмирането с .NET или Java.

За повече информация и записване потърсете консултант на New Horizons на тел.: 02 4210040 или email: office@newhorizons.bg.

Интересувате се от курса? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *