Семинар: Защо Windows Phone 7 е различен? Предимства за разработчиците – 30 май, 18:30 ч.

На 30 май 2012 г. New Horizons Bulgaria и Mobile Affairs ви канят на вечерен семинар, посветен на ключовите характеристики на Windows Phone 7 и тяхното значение от гледна точка на разработчиците.

Windows-Phone-7-logoMicrosoft продължават да влагат много енергия в развитието на своята мобилна платформа, за да настигнат пазарния дял на конкурентити си от Apple и Google. И въпреки относително ниското пазарно присъствие в момента, според анализаторите Windows Phone 7 има потенциал за значителен ръст в следващите години, особено в резултат на тясното сътрудничество между Nokia и Microsoft.

Няколко уникални елемента отличават Windows Phone 7 от конкурентните продукти и именно те се очаква да дадат плодове в близкото бъдеще:

  • Уникален потребителски интерфейс и подход към комфорта на потребителя;
  • Интегрирани и консистенти инструменти, среда и библиотеки за разработка;
  • Лесна интеграция със съществуващите сървърни технологии и услуги, предоставяни от Microsoft;
  • Използване на вече добре познати от разработчиците технологии;
  • Базиран е на добре изпитано през годините операционно „ядро“.

По време на семинара Защо Windows Phone 7 е различен? ще говорим за тези уникални елементи и какво означават те от гледна точка на разработчиците. Ще дискутираме какви технологии предлага платформата, какви инструменти се използват и как се дистрибутират приложения.

За лектора

RuslanTrifonovРуслан Трифонов има дългогодишен опит в разработката на софтуерни решения за бизнеса. От години специализира в разработка на мобилни приложения с технологии от Microsoft, както и с разработката на мобилни приложения за Android.

Лектор е на различни събития, насочени към разработчици, и е съосновател на фирма Mobile Affairs. Mobile Affairs разработва, дистрибутира и поддържа мутлиплатформени мобилни решения, интегрирани с популярни ERP, CRM и cloud-базирани платформи.

Руслан Трифонов ще бъде водещ на тридневния курс Mobile Application Development on Windows Phone 7, разработен със съдействието на Mobile Affairs, който ще се проведе от 29 юни до 1 юли 2012 г. (петък-неделя) в New Horizons Bulgaria.

Регистрация за семинар Защо Windows Phone 7 е различен?

Дата: 30 май 2012 г.
Час: 18:30-20:00 ч.
Адрес: New Horizons Bulgaria, Интерпред, блок А, етаж 6

За да заявите участието си, попълнете регистрационната форма. Местата са ограничени!

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    One Comment

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *