Lotus Notes по Новите Хоризонти

–Lotus Notes на хоризонт-и-тееееееееее – се провикна морякът от наблюдателницата на грот мачтата.

Боцманът почеса дебелата си глава и троснато попита:
– На кои хоризoнти, моряко? Хоризонтът не е ли само един?

Капитанът – стар морски вълк, с опадала от времето коса, прошарена, но добре оформена на катинар брада и кръгли очила, направи знак на моряка да замълчи. Бавно се приближи до боцмана и каза:
– Новите Хоризонти са много, боцмане. И необятни. Но ние ще ги покорим!

 
Открай време Новите Хоризонти (New Horizons Computer Learning Centers) имат разработено собствено съдържание и учебници за Lotus Notes и Domino. Ето два еднодневни курса за Lotus Notes версия 8.5, които може би ще предизвикат интерес сред хора, работещи с тази платформа на IBM.

Lotus Notes 8.5 – Level 1 Mail and Calendars

В този курс курсистите придобиват ключови умения за работа с електронната поща в Lotus Notes. Научават се как да създават електронни съобщения, да отговарят на такива, как да подреждат тези съобщения. Освен това се придобиват знания за поддържането на електронен списък с контакти, работа с календар за организиране на срещи и задачи, както и следене за изпълнението им.

Аудиторията на курса включва широк кръг от потребители – както такива, които за първи път работят с електронна поща и календар, така и такива, които преминават към Lotus Notes от друг подобен продукт.

При завършването на обучението курсистите ще могат да идентифицират компонентите на Lotus Notes средата и да работят свободно с електронна поща, да ползват електронен календар и да създават електронни записи за контакти и задачи.

Lotus Notes 8.5 – Level 2 databases

В този курс курсистите придобиват умения за работа с Lotus Notes базите данни. Тяхната обща организация на документи и управление на сигурността.

Курсът е предназначен за напреднали потребители и ИТ специалисти, работещи с Lotus Notes/Domino платформа, които се нуждаят да споделят информация на централизирано място.

При завършването на обучението курсистите ще могат да:
– достъпват Lotus Notes/Domino среда с Notes приложения;
– създават и модифицират документи;
– подобряват възможностите на документите с прикачане на файлове, създаване на таблици, секции и функционални бутони;
– ползват опции за търсене;
– защитават базите си данни.

Допълнителна информация

За допълнителна информация, моля, обърнете се към наш консултант на тел.: (02) 4210044 или email: office@newhorizons.bg.

____________________________________________
Стефан Георгиев
е тренинг мениджър и инструктор в учебен център Ню Хърайзънс.
Сертифициран е като: IBM Certified Instructor, IBM Certified Application Developer, IBM Certified Administrator, IBM Certified Specialist xSeries, IBM PSS, MCTS: SQL Server 2008, Microsoft Office Specialist: Microsoft Access

Виж профила на Стефан Георгиев
Виж публикации от Стефан Георгиев

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *