New Horizons стартира изпълнение на проект на Hi Computers по ОП „Развитие на човешките ресурси“

На 06 декември 2010 г. New Horizons сключи договор за подизпълнител по проект „Повишаване на квалификацията на заетите лица в Хай Компютърс”.

Проектът „Повишаване на квалификацията на заетите лица в Хай Компютърс”  предвижда повишаване адаптивността на специалистите в компанията чрез специализирано обучение  и инвестиции в човешкия капитал.

В началото на месец декември 2010 година, New Horizons беше избран за изпълнител на „Хай Компютърс“ по проекта.  Проектът предвижда обучение за част от професия „Техник на компютърни системи” за информационна сигурност с продължителност 150 часа, включващо обучение на работното място. Изпълнението на дейностите ще продължи 8 мес. Насочен е изцяло към служители на компанията, занимаващи се с технически съпорт. Повишаване на квалификацията им ще позволи постигане на конкурентна адаптивност и компетентност на всеки от обучаемите в областта на развитието на компанията. Заедно с това, чрез запазването на екип от тясно специализирани професионалисти с доказан и систематичен теоретичен опит и практическа подготовка ще се повиши конкурентността на компанията като цяло.

Проектът „Повишаване на квалификацията на заетите лица в Хай Компютърс” се реализира с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *