Microsoft Access курсове в учебния център на New Horizons Bulgaria

Microsoft Access е част от офис пакета на Microsoft и предоставя възможности за работа, както с локални, така и с многопотребителски бази данни. Някои потребители използват Microsoft Access, за да решат проблеми, които не е възможно да бъдат решени с Microsoft Excel. Други пък използват Microsoft Access за връзка с многопотребителски бази данни като Microsoft SQL Server например. И в двата случая потребителите имат възможност бързо и лесно да прегледат и анализират данни, за да вземат определени бизнес решения.

Учебният център New Horizons Bulgaria предлага редица курсове за работа с продукта, които са ориентирани, както към бизнес потребители, така и към ИТ специалисти. Портфолиото ни от курсове включва различни нива, започващи от потребители без опит в базите данни до потребители, използващи Microsoft Access за създаване на софтуерни приложения.

Ето и кратко описание на най-популярните курсове по Microsoft Access, които се предлагат в учебния ни център:

Microsoft Access ниво 1
Курсът е предвиден за абсолютно начинаещи в продукта. Тук курсистите се запознават с Microsoft Access и базите данни, откриват приликите и разликите между Excel и Access. Запознават се с основните обекти в базите данни и създават първите си софтуерни приложения. Курсът е добро въведение в Microsoft Access и базите данни, както за бизнес потребители, занимаващи се с анализ на данни, така и за хора, които планират професионално да се занимават с бази данни в ИТ сферата.

Microsoft Access ниво 2
За да преминете този курс е необходимо, или да сте преминали Microsoft Access ниво 1, или да  притежавате необходимите знания, които той ви дава. Основен акцент в това ниво са заявките – ключът към всички дневни, месечни и годишни справки. В това ниво се говори още и за импортиране и експортиране на данни от/към други източници, като Microsoft Excel и текстови файлове.

 

Microsoft Access ниво 3
Това е курсът, който ви дава тънкостите в Microsoft Access. Ако искате да работите с макроси в Microsoft Access и да автоматизирате ежедневните си действия, този курс е за вас. Разбира се, тънкостите в Microsoft Access не са само макроси, но и сложни заявки, пивотни таблици (Pivot tables) и неща, които може да направите само чрез форми (Forms) и отчети (Reports). За да дойдете на този курс е необходимо, или да сте преминали предишните нива, или да притежавате необходимите знания.

В учебния център на New Horizons Bulgaria предлагаме курсове за обучение за Microsoft Access версия 2000/2003/2007/2010. Ако вече имате някакъв опит с Microsoft Access, е много вероятно курсът Microsoft Access 2003, Level 2 – Advanced да представлява интерес за вас. Обучението ще се проведе на 5 и 6 август 2010г.  от 9:00 до 17:00 часа в учебния ни център.

Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, моля не се колебайте да се свържете с нас на тел: +359 2 421 0040/44 или ни пишете на имейл: office@newhorizons.bg.

Ето и мнения на наши курсисти, посетили курсове по Microsoft Access в учебния ни център:

 „Изключително съм доволна от преподавателя, всичко беше на много добро ниво!”

 „Изключително отзивчив към въпросите и прехода от теория към необходими в ежедневната работа приложения.”

“Инструкторът създава приятна за обучение атмосфера и предразполага курсистите към усвояване на материала.”

„Предаването и навлизането в материала са на безупречно ниво!”

Интересувате се от темата? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  3 Коментари

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *