Отличия за 2022 година

Ню Харайзънс България е част от семейството на New Horizons – най-голямата независима учебна организация за ИТ и бизнес обучения в света. New Horizons наброяват около 180 учебни центъра, разпределени в над 30 държави, в които работят хиляди инструктори с различни квалификации и специализации.

Най-добрите инструктори в Ню Харайзънс България през 2022 година

Всяка година се провежда вътрешно състезание между New Horizons центровете по целия свят, в което се определя кои инструктори са се представили най-добре според оценките, които са им оставили курсистите в обратните връзки.

Щастливи сме да виждаме имена на наши служители в няколко класации:

Класация „TOP 10 Application Instructors“

Христине Дикиджиян заема 5-о място в тази класация със средна оценка 9,84, където 10 е максималната, на база 396 обратни връзки. Христине започва да преподава в New Horizons Bulgaria през 2019 г. За толкова кратко време успява да се представи като много талантлив и целеустремен инструктор. Попада в ТОП 3 на най-добрите „Office Productivity Applications инструктори“ на New Horizons Global през 2019 година, заемайки 2-ро място и в ТОП 10 най-добрите „Application инструктори“ през 2022 г., заемайки 5то място. Курсистите отбелязват умението ѝ да подхожда индивидуално в процеса на обучение, да се отнася с грижа към всеки курсист, предоставяйки изчерпателни разяснения и допълнителни примери.

Отзив за курс Microsoft Excel 2016 – Part 3

В практиката си съм срещал малко лектори, които да владеят така добре материята, която обясняват, внасяйки спокойствие и добавяйки необходима доза увереност у курсистите, че и те ще могат да се справят. Благодаря на Христине за високото професионално ниво и достъпно поднесената информация!

Project Portfolio координатор в UniCredit Bulbank
Отзив за курс Excel 2013/2016 Programming with VBA

Хриси, благодаря ти много, ти си висококвалифициран експерт по Excel и страхотен комуникатор и лектор. Вярвам, че това обучение ще помогне да повиша производителността си и като цяло качеството на работата ми.

Design Engineering Supervisor в Sensata Technologies
Отзив за курс PowerPoint 2016 – Part 2

Христине е страхотен лектор и има способността да ни кара да искаме да научаваме нови и нови неща. Благодарение на нея мога да кажа, че знанията ми се обогатяват с всяка лекция.

Участник в курс
Класация „TOP 5 Facilitators for Center for Leadership and Development“

Димитър Йонков заема 4-то място в тази класация със средна оценка 9,55, където 10 е максималната, на база 80 обратни връзки. Димитър започва да преподава в New Horizons Bulgaria през 2018 г. като външен експерт. През 2022 г. става пълноценен член на екипа и веднага показва блестящ резултат. Работил е в международни компании от различни браншове, в които натрупва опит в сферата на лидерството, меките умения и предприемачеството, който после споделя по време на курсовете. Курсистите отбелязват неговото високо ниво на компетентност, впечатляващото съчетание на технически и бизнес познания и уменията му да задържа вниманието по време на лекциите, правейки процеса на обучение интерактивен и запомнящ се.

Отзив за курс Presentation Skills

Перфектен лектор! Той има невероятни знания и материална база. Качеството и уместността на съдържанието на курса надмина очакванията ми. Бих искала да продължа развитието си по темите за управление на времето, както и за персоналното брандиране.

IT Recruiter в Atos IT Solutions and Services
Отзив за курс Critical Facilitation Skills for Leaders

Най-полезното за мен беше разбирането за това какво е фасилитирането, какви са уменията на фасилитатора, много полезни съвети и трикове за водене на срещи и добри практики. Мисля, че всичко от този курс може да се използва в моята работна среда.

Участник в курс
Отзив за курс Providing Outstanding Customer Service

Благодарение на този курс научих повече за това какво означава обслужване на клиенти, как мога да осигуря по-добро изживяване на нашите партньори и как да се справям с трудни случаи. Сега знам как да повиша удовлетвореността на клиентите, как да подобря комуникацията, качеството и продуктивността си по време на работа.

Technical Support Professional в Milestone Systems
Отляво надясно: Димитър Йонков, Николай Пенев, Христине Дикиджиян.

ТОП 20 най-добри учебни центъра в света според сп. Training Industry

Глобалната мрежа на New Horizons е в класацията Top 20 IT Training Companies на сп. TrainingIndustry.com за 15-та последователна година (2022 – 2007). Training Industry е най-надеждният източник на информация за тренинг компаниите.

Списъкът с Top IT Training се основава на задълбочен анализ на възможностите, опита и експертността на доставчиците на ИТ обучения.

Подборът на двадесетте най-добри доставчици на ИТ обучения в света се основава на следните критерии:

  • обхват и качество на съдържанието и курсовете за обучение по ИТ;
  • лидерство и иновации в обучението по ИТ;
  • размер на компанията и потенциал за растеж;
  • клиенти и географски обхват.

We empower people around the world to succeed through learning

Ню Харайзънс България вече 21 години е надежден доставчик на ИТ и бизнес обучения в България. Гордеем се с нашите постижения и не спираме да подобряваме услугите си така, че все повече клиенти във и извън България да ни се доверяват.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    One Comment

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *