New Horizons е в ТОП 20 ИТ Тренинг компании в света

За 11 поредна година New Horizons Computer Learning Centers сме номинирани за Топ 20 ИТ тренинг компании от TrainingIndustry.com. Training Industry предоставя най-достоверната информация за лидерите в сферата на обученията. „Топ 20 на обучителната индустрия идентифицира лидерите на постоянно развиващия се пазар на ИТ обучения“ – Даниел Дреуел, анализатор на маркетинговите проучвания в Training Industry, Inc.

Критериите за подбор на компаниите са:
  • Обхват и качество на съдържанието и курсовете по ИТ
  • Лидерство и иновации в обучението по ИТ
  • Размер на фирмата и потенциал за растеж
  • Клиенти
  • Географски обхват
Обхват и качество

С над 250 центъра в 35 държави навсякъде по света, New Horizons предоставяме на клиентите ни измерими резултати от всички проведени обучения. Използвайки услугите на учебни центрове New Horizons, Вие се възползвате от ресурсите на най-големия тренинг център в света, съвместено с гъвкавостта и грижата и на локалния Ви партньор – New Horizons Bulgaria.

Поддържаме широк продуктов каталог, разпределен в три основни области: Технически обучения, Desktop приложения, Лидерство и Бизнес развитие. Богатото ни портфолио гарантира, че New Horizons може да подкрепи всяка инициатива за обучение на всеки член или екип във Вашата организация.

Широкият обхват от обучения е съчетан с измерване на резултатите от тях чрез независимата система за оценка Metrics That Matter™. Тя осигурява цялостна оценка и подробен анализ на постигнатите резултати, от гледна точка на курсистите, техните мениджъри, ефективността на учебния процес и бизнес резултатите от всяко обучение.

Лидерство и иновации

Решаването на проблеми често изисква иновативни подходи. Предоставянето на различни методи на обучение изисква да ги преосмисляме и обновяваме в зависимост от нуждите на пазара. През 2019 предстои да въведем нови гъвкави формати в бизнес обученията ни, така че да предоставим по-задълбочено познание в отделните области, да имаме възможност да анализираме и повишаваме ползата за участниците с всяка следваща сесия.

Нашите клиенти

Една от основните причини да обичаме работата си са клиентите ни. Истинско удоволствие е да работим със специалисти, фокусирани към иновации и развитие, и е чест да можем да им помогнем по пътя.

Стотици малки и големи компаниисе доверяват на New Horizons, за да развиват и укрепват уменията на своите служители. Разбира се, и частните ни клиенти, чиито лични истории познаваме, и много от които вече са и наши приятели.

Бихме искали да благодарим на Training Industry за това, че още веднъж ни признава като Топ 20 ИТ обучителна компания. Нашата мисия е да подобряваме уменията и увереността на всеки наш курсист и ефективността на бизнеса в страната ни.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *