New Horizons оглавява класацията за ИТ обучения в България

New Horizons Bulgaria за 7 поредна година е най-големият доставчик на ИТ обучения в България, с което оглавява класацията ТОП 100 на ICT медия.

Бизнес обучения:

Отбелязваме 37% ръст на бизнес обученията като – PMP, Prince2, Agile PMI, Scrum, Business Analysis, ITIL, Lean Six Sigma, Меки умения и лидерски умения. Според нашите наблюдения в последните години все по-различни браншове инвестират в мениджмънт обучения. Това показва повишаване на зрелостта на бизнеса в страната. Ако преди основен приоритет за курсистите беше да познават поне една методология за управление на процеси и проекти, сега виждаме стремеж да научат как да ги съвместяват паралелно. Това, разбира се, предполага и подчертано практически обучения. Щастливи се, че успяваме да предоставим разширяващ се избор от бизнес обучения, които да срещнат все по-комплексните нужди на бизнеса.

Трендовете в технологичните ни обучения:

Ние сме широко разпознаваеми като доставчик и на технологични обучения. За тази част от портфолиото ни, предстои да анонсираме широк спектър от теми за Software testing и Software Project Management. В сертификационния ни отдел провеждаме електронни изпити за Software testing към 3 различни доставчика. Това дава на кандидатите ни широк избор на световно признати сертификати – ISQI, BCS и GASQ.

С увеличеното търсене на Cloud Computing Services, организациите все по-често търсят начини да идентифицират подходящи специалисти с необходимите познания в областта. Затова обогатихме обученията си за Cloud Computing с обучения за Amazon Web Services. За него можете да научите повече на страницата на AWS.

По отношение на информационна сигурност – в началото на 2018 проведохме първия клас в България за CCISO, EC-Council. Това обучение е съсредоточено към конкретна функция в кибер сигурността, а именно – Chief Information Security Officer. В тази програма EC-Council се стремят да предоставят така необходимият мост между бизнеса и информационната сигурност. CCISO е човек, който трябва да разбира бизнеса, да управлява бюджети и да задава политики. Това е следващото ниво на сертификация след CISSP, CISA, CISM за специалистите, които искат да се насочат към макромениджмънт.

Както знаем, във връзка с GDPR, ще се увеличи търсенето за DPO като отделна позиция или тази роля да се разпредели към някои от текущите в компаниите. Затова от 2018 година провеждаме сертификационни обучения към IAPP – най-разпознаваемият доставчик в света на сертификация за DPO. IAPP предоставя изключително комплексна подкрепа на специалистите по data privacy и която ще им бъде от полза през целия работен процес. Повече по темата можете да научите на страницата на IAPP Training and Certification.

Освен основно технологични обучения, обособяваме и нови тренинг пътеки, които не се ограничават единствено върху технологиите, а включват бизнес умения и лидерство. Тази наша стъпка се дължи на бързото развитие на фирмите в България, което налага и ускорено развитие на служителите. Ние осигуряваме както обучения, така и менторинг и коучинг услуги. Всеки курс е силно персонализират според очакванията и текущите нужди на клиентите ни. Стремим се към дългосточна подкрепа, за да постигнем устойчиви резултати, които могат да се надграждат, както с допълнителна работа от наша страна, така и по естествен път.

Как измерваме разултатите от тренингите:

Резултатите от обученията ни оценяваме чрез независимата система за оценка, Metrics That Matter™. Тя осигурява цялостна оценка и подробен анализ на резултатите от очакванията на курсистите, техните мениджъри, ефективността на учебния процес и бизнес резултатите, които сме постигнали. На ежегодната конференция на Ню Харайзънс в САЩ, нашият екип бе финалист за наградата най-добър център в Европа (ТОП3 в Европа), а един от нашите лектори бе отличен като един от 25-те най-добри инструктори в света.

Особено ни е приятно че 98.9% от курсистите ни биха препоръчали New Horizons Bulgaria на свои приятели и колеги.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *