Курс: CompTIA Security+ Certification

Начало: 20 ноември 2017

Край: 24 ноември 2017

Лектор: Александър Класанов

Място: Ню Харайзънс

На 20 ноември 2017 г. в Ню Харайзънс България започва 5-дневен курс за въведение в информационната сигурност CompTIA Security+ Certification.

CompTIA Security

Участниците в курс CompTIA Security+ ще придобият ключови знания и умения както в практическите, така и в управленските аспекти на информационната сигурност.
Важно предимство на курса е, че не е обвързан с конкретен производител (вендор) и дава широка основа от знания и концепции, които могат да се прилагат в различни ситуации и с различни технологии.

От създаването й през 2003 г., програмата на курс CompTIA Security+ Certification се обновява непрекъснато, за да отговаря на динамичните промени в сферата на сигурността. Обучението подготвя за успешно полагане на сертификационния изпит CompTIA Security+.

Програмата на курса включва модули:

 • Security Fundamentals
 • Identifying Security Threats and Vulnerabilities
 • Managing Data, Application, and Host Security
 • Implementing Network Security
 • Implementing Access Control, Authentication, and Account Management
 • Managing Certificates
 • Implementing Compliance and Operational Security
 • Risk Management
 • Troubleshooting and Managing Security Incidents
 • Business Continuity and Disaster Recovery Planning

Вижте подробната програма: CompTIA Security+ Certification.

Аудитория:

Курсът е подходящ за системни и мрежови администратори, специалисти техническa поддръжка, системни инженери, ИТ мениджъри и др.

За водещия:

Alexander-KlassanovАлександър Класанов
CEH, CompTIA Security+, ISO 27001 Lead auditor, ISO 20000 ITSM Manager, MCT, MCSA, ITIL, CCNA

Александър има над 18 г. опит в ИТ сферата. Заемал е ръководни и експертни позиции във водещи български и международни организации. Участвал е в мащабни проекти за системна интеграция и внедряване на софтуерни приложения и системи. Бил е консултант в проекти по информационна сигурност по ISO 27000 и PCI DSS, както и за IT Service Management (ITSM) базирани на ISO 20000 и ITIL®.

За CompTIA:

CompTIA е една от водещите организации в областта на ИТ обучението и сертификацията, предлагаща вендор-неутрални образователни програми за специалисти в редица области на информационните технологии. Сертификационните степени, предлагани от CompTIA, са признати в световен мащаб, а преобладаваща част от ИТ компаниите по света обучават и сертифицират служителите си с цел повишаване на тяхната квалификация и професионални умения.
Сред големите международни организации, които търсят сертифицирани CompTIA Security+ специалисти, са DXC (HP), IBM, Symantec, Unisys. В България търсене има също във финансовия сектор и държавната администрация, в средни и големи компании.

За повече информация за предстоящото обучение можете да се свържете с нас на тел.: +359 2 421 0040 или имейл: office (at) newhorizons.bg.

Интересувате се от курса? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *