Курс: Certified Information System Security Professional (CISSP®)

Начало: 31 юли 2017 г.

Край: 04 август 2017 г.

Място: Ню Харайзънс

Лектор: Борис Гончаров

На 31 юли 2017 г. в Ню Харайзънс България започва 5-дневен присъствен курс Certified Information System Security Professional (CISSP®), с водещ Борис Гончаров, CISSP®, CISSP®-ISSMP®, CEH, CHFI, CCISO, TOGAF®.

CISSP-31.07CISSP® е един от най-престижните сертификати за управление на информационна сигурност на корпоративно ниво. Той удостоверява наличието на задълбочени технически и мениджърски умения, знания и опит в дизайна, разработката, внедряването и управлението на цялостна програма по информационна сигурност, която да защитава организацията от растящите по сложност атаки.

CISSP® сертификацията e независима от конкретен производител и е първата в сферата на информационната сигурност, която успява да покрие изискванията на ISO/IEC Standard 17024.

Обучението за CISSP® е ориентирано към опитни специалисти по информационна сигурност, включително: одитори, консултанти, мениджъри по информационна сигурност, ИТ директори, security анализатори, архитекти и инженери, мрежови архитекти.

Започващия на 31 юли курс Certified Information System Security Professional (CISSP 2015) дава задълбочени познания и разбиране за новите заплахи, технологии, регулации, стандарти и практики и покрива осемте области на CISSP Common Body of Knowledge (CBK):

 • Security & Risk Management
 • Asset Security
 • Security Engineering
 • Communications and Network Security
 • Identity and Access Management
 • Security Assessment and Testing
 • Security Operations
 • Software Development Security

Вижте подробната програма на курса: Certified Information System Security Professional (CISSP 2015)

Изисквания за участие:
Участниците в обучението е необходимо да имат значителен практически опит в ИТ и в областта на информационната сигурност. Препоръчително е да притежават поне един от следните сертификати или съответстващите на тях познания: Network+, Security+, MCSE, MCTS, SCNP, CCNP, RHCE, LCE, CNE, SSCP®, GIAC, CISA™, или CISM®. За явяване на сертификационния изпит се изискват поне 5 години професионален опит в 2 или повече от осемте домейна.

За лектора:

Boris GoncharovБорис Гончаров, Chief Information Security Strategist, Аmatas
CISSP, CISSP-ISSMP, CEH, CHFI, CCISO, TOGAF

Борис има над 14 г. опит в сферата на информационната сигурност, като експертизата му включва: управление на риска, управление на информационната сигурност, стандарти по информационна сигурност, сигурност в облака, penetration testing и др. Бил е консултант по множество проекти за внедряване на системи за управление сигурността на информацията. Лектор е в престижни международни конференции по информационна сигурност, сред които: I-4 Berlin, Infosecurity Europe, Infosecurity Russia, European Data Centre Dialogue и др.

Допълнителна информация за курс CISSP®:

Дати на провеждане: 31 юли – 04 август 2017 г.
Цена за един участник: €1,750 без ДДС
Адрес на провеждане: Ню Харайзънс България, бул. “Драган Цанков” № 36, Интерпред, бл. А, ет. 6

За повече информация и записване потърсете консултант на New Horizons на тел.: 02 4210040 или email: office@newhorizons.bg.

* CISSP е регистрирана сертификационна марка на (ISC)² , Inc.

Интересувате се от курса? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *