Курс: Business Analysis Essentials

Начало: 09 ноември, 9:00 ч.

Край: 10 ноември, 16:30 ч.

Водещ: Костадин Купенов

Място: Ню Харайзънс България

Включете се в най-популярния курс за бизнес анализ: BA01 – Business Analysis Essentials, с водещ Костадин Купенов, съосновател на българския клон на Международния Институт по бизнес анализ (IIBA Bulgaria) и негов пръв председател.

През последните години бизнес анализът в България се утвърди като значима и престижна експертна дейност, без която не функционира нито един успешен проект. Професията се развива динамично и се превръща в една от най-предпочитаните сфери за реализация на амбициозни и подготвени млади специалисти. Екипи от бизнес анализатори работят в компании в сферата на ИТ, телекомуникации, банки, финанси, инвестиционна дейност и са едни от най-подготвените специалисти, чиято експертна помощ високо се цени от висшия мениджмънт.

business analysis

BA01 – Business Analysis Essentials

Курс Business Analysis Essentials ще ви даде основни познания за ползите, функциите и влиянието на бизнес анализа в организацията. Ще разберете защо е важна ролята на бизнес анализатора и какви са основните му/й дейности. Ще научите как да планирате, извличате, анализирате, моделирате и тествате изисквания.

Аудитория:
Курсът ще бъде полезен на начинаещи бизнес анализатори, които искат да разширят и систематизират опита си; на специалисти, които искат да се преквалифицират в сферата на бизнес анализа; както и на ръководители на проекти, продуктови мениджъри или софтуерни архитекти, на които се налага да извършва бизнес анализ дейности.

Дати на провеждане: 09-10 ноември 2017 г.
Цена за един участник: €390 без ДДС

За водещия:
kostadin-kupenov
Костадин Купенов има над 19 години опит в бизнес и системен анализ, Requirements Management, управление на проекти, разработка на софтуер и др. Преминал е професионално обучение и притежава практически опит с ITIL®, BPMN, Logical Data Modeling, ISO 9001:2000. Сертфициран PMP® към Project Management Institute®. Провежда обучения по бизнес анализ и управление на проекти към Ню Харайзънс, като средната обратна връзка от курсистите му е 8,88 по скала от 1 до 9.

Какви предимства ви дава участието в обучения по бизнес анализ?

 1. Запознавате се с най-актуалните тенденции в областта на бизнес анализа.
 2. Научавате концепции и техники, използвани в реални условия от най-изявените професионалисти в областта и приложими в повечето типове проекти.
 3. Спестявате месеци самоподготовка чрез четене на специализирана литература или години експериментиране с подходи за реализиране на дадена задача.
 4. Черпите от знанията и богатия практически опит на лекторите, които са готови да дават отговори на вашите въпроси.
 5. Запознавате се с колеги, работещи в различни от вашия домейн, които са се сблъсквали с различни предизвикателства. Обменяте опит с тях и създавате ценни нови контакти.

Местата са ограничени. Свържете се с нас и заявете участието си още днес!
Пишете ни на еmail: office@newhorizons.bgили се обадете на тел.: 02 421 00 40.

Интересувате се от курса? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *