Рая Захариева: „Все още не мога да повярвам, че се е случило на мен!“

Рая Захариева е първият българин, спечелил в томболата за безплатно обучение в избран учебен център на New Horizons по света. Томболата е част от глобална кампания по случай 35-тата годишнина на New Horizons Computer Learning Centers и в нея могат да се включат участници от целия свят, които имат навършени 18 години. Наградата включва: участие в избрано обучение в учебен център на New Horizons в Дъблин, Дубай, Сингапур, Сидни, Лос Анджелис или Ню Йорк; двупосочен самолетен билет; настаняване в хотел за периода на курса; 500$ за храна и забавления.
raya zaharieva

Рая, от началото на годината в глобалната кампания на Ню Харайзънс са участвали десетки хиляди хора от целия свят. Дотук има трима спечелили и ти си една от тях! Често ли печелиш от томболи? 🙂

Обичам да се пробвам за различни награди, но до сега никога не съм печелила нещо по-голямо. Конкретно за играта на New Horizons участвах един единствен път през месец март, за който станах и щастливата изтеглена.

Разкажи ни за себе си в професионален план.

Работя в сферата на телекомуникацията, като проджект мениджър от около 9 месеца. Преди това две години бях на позиция сътрудник обслужване на клиенти. Имам големи амбиции да се занимавам и развивам в рамките на текущата си позиция.

Често ли пътуваш и кои са любимите ти дестинации?

Бих могла да кажа, че пътувам често. Бях част от националния отбор по шорттрек на България до скоро и бих могла да кажа, че благодарение на това съм видяла много интересни места. Най-хубавото е, че нито една от дестинациите, които имам възможност да избера от наградата не съм посещавала.

Какъв беше твоят път до наградата?

Колега от работа беше видял в интернет за томболата. Изпрати линка за участие до мен и още няколко колеги. Аз се записах и в следващия момент вече бях забравила. Месец по-късно, бяхме на тим билдинг, и докато вечеряхме, получих щастливия имейл, че съм спечелила. След 10 минути препрочитане на имейла и все още в шок, веднага скочих и споделих с колегите. Беше много хубаво, че успях да споделя емоцията си. А и все още не мога да повярвам, че се е случило на мен.

35-Anniversary

Можеш да избереш обучение в една от шест страхотни локации на Ню Харайзънс по света. Реши ли вече какво и къде ще учиш?

Избрах Сидни, Австралия като дестинация. Това е мястото, което винаги съм искала да посетя. Избрах курс ITIL® Foundation.

Как това обучение ще бъде полезно за кариерата ти?

В моята компания има много проекти за управление на ИТ услуги и с това обучение ще мога още повече да разширя познанията си в тази област.

С какво те привлече Сидни?

Екзотика, която не много хора биха успели да си позволят.

Благодаря ти за този разговор! С нетърпение ще очакваме снимки и разкази от пътуването, а междувременно стискаме палци да бъдат изтеглени имената и на други българи. 🙂

И аз благодаря и желая късмет на следващите участници!

Интересувате се от темата? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  2 Коментари

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *