Expand Your Horizons 2017 – повече знания, повече контакти, повече възможности

Два дни със забележителни лектори и гости – ИТ и бизнес конференцията Expand Your Horizons 2017 се превърна в място за обмен на знания и опит за над 250 управители, мениджъри и специалисти в сферата на управление на проекти, бизнес анализ, информационни технологии, информационна сигурност и др.

На 23 февруари гостите на конференцията взеха участие в интерактивни сесии за горещи теми като: дигитална трансформация, управление на иновациите с Agile методи, DevOps – автоматизация срещу оркестрация, постигане на по-добри бизнес резултати с Lean Six Sigma, планиране и изпълнение на миграция към облачни услуги , устойчивост на бизнес анализ дейностите, стратегическо управление на промяната, глобални тенденции при центровете за данни и киберсигурност.

Expand2017-collage

Вторият ден, 24 февруари, беше изцяло практически, с 10 динамични сесии в 5 паралелни трака на теми като: Scrum, бизнес анализ и продуктово мислене, управление на изискванията, PRINCE2 в практиката, управление на промените, Lean Six Sigma, Linux контейнери и виртуализация, SQL Server 2016.

Sean HannaСпециален гост за откриването на Expand Your Horizons 2017 беше Шон Хана, международно признат консултант по информационна сигурност и академичен директор на ISACA Ирландия. В рамките на конференцията Шон Хана проведе и ексклузивен еднодневен Masterclass на тема Governance of Enterprise IT, част от програмата на CGEIT на ISACA, най-високо платеният ИТ сертификат в света.

„Всяка една от представените по време на конференцията теми е определяща за успеха на компаниите днес,“ каза Николай Пенев, управител на Ню Харайзънс България, организатор на конференцията. “Всяка една от тези теми е и част от нашето учебно портфолио. Щастливи сме, че днес, 35 години след създаването на Ню Харайзънс в САЩ и 15 години след отварянето на българския офис, продължаваме да вървим рамо до рамо с нашите клиенти и да им помагаме да бъдат по-успешни чрез обучения и консултации!“

Expand Your Horizons 2017 се организира от Ню Харайзънс България с подкрепата на IIBA Bulgaria, ISACA Sofia, Dot Net Bulgariа, както и на домакините Интер Експо Център.

Всички снимки от събитието можете да разгледате на нашата Facebook страница.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *