Спечели обучение в един от шест избрани центъра на New Horizons по света!

Учи, пътувай и се забавлявай! New Horizons отбелязва 35-тата си годишнина с глобална кампания за безплатно обучение в шест страхотни дестинации!
Учи, пътувай и се забавлявай

През 2017 година глобалната мрежа на New Horizons Computer Learning Centers празнува своята 35-та годишнина. Отворила първия си център през 1982 г. в Laguna Hills, Калифорния, днес компанията има над 300 учебни центъра в повече от 60 страни и е най-голямата независима организация за ИТ обучения в света. Милиони хора станаха по-успешни в работата си с нашите обучения за информационни технологии, десктоп приложения, мениджмънт и soft skills, водени от сертифицирани експерти с богат практически опит.

По повод 35-тата си годишнина New Horizons обяви глобална кампания за безплатно обучение в шест страхотни дестинации. Всеки месец до края на 2017 г. можете да участвате в томбола за безплатно обучение в един от шест центъра на New Horizons по света:

  • Дъблин, Ирландия;
  • Дубай, Обединени арабски емирства;
  • Сингапур;
  • Сидни, Австралия;
  • Лос Анджелис, САЩ;
  • Ню Йорк, САЩ.

Вижте прочутата опера в Сидни или силуета на Манхатън от прозореца на учебната ви зала. Вечер след курса открийте бурния нощен живот на Лос Анджелис или невероятно високия небостъргач Бурж Халифа с Дубай. Преди да потеглите към вкъщи, разгледайте някой от хранителните центрове на Сингапур или посетете старата дестилерия на Jameson в Дъблин!

sweepstakesНаградата включва:

  • участие в избрано обучение от публичния график на съответния учебен център;
  • самолетен билет за отиване и връщане;
  • настаняване в хотел за периода на курса;
  • 500$ за храна и забавления.

Кампанията е отворена за участници от целия свят, които имат навършени 18 години и не са служители на New Horizons.
Участието не е обвързано с поръчка на обучение към New Horizons.

Как да участвате?
Посетете официалната страница на кампанията и въведете необходимата информация в регистрационната форма. Имате право да участвате само с една регистрация всеки месец.

Наградите се теглят в началото на всеки месец в Сан Хосе, Калифорния, от независима организация. В томболата участват всички валидни регистрации за предходния месец. Вижте официалните правила на кампанията.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

Бързо запитване

Вашите имена *

Вашият Email *

Вашето съобщение *

captcha

5 коментара

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *