Ню Харайзънс България стана партньор на EPI за обучения за центрове за данни

epi logoEPI, световен лидер в обученията за центрове за данни, избра Ню Харайзънс България за свой оторизиран тренинг партньор в България. Ню Харайзънс ще предоставя сертификационните програми на EPI за центрове за данни в две направления: дизайн/изграждане/управление/обслужване и стандарти/съответствие.

„Вълнуваме се за новото партньорство и възможността да бъдем оторизиран тренинг партньор на EPI за българския пазар,“ каза Николай Пенев, управител на Ню Харайзънс България. „EPI е най-старата и най-голямата компания за курсове и сертификация за центрове за данни. С визия за бъдещето, непрекъснати иновации и високо качество на предлаганите курсове, EPI има сериозно конкурентно предимство пред други доставчици на дейта център обучения, независими от конкретен производител.
Всички курсове и сертификати на EPI са акредитирани от независимия, световнопризнат доставчик EXIN, което е безпристрастно признание и гаранция за тяхното качество. Разработката на обученията следва детайлен, структуриран процес, базиран на EPI-DCCF – първата и засега единствена в света рамка за компетенции в дейта център индустрията. Учебните програми се създават и рецензират от специалисти с дългогодишен практически опит в центрове за данни.

„Щастливи сме, че избрахме Ню Харайзънс България за оторизиран партньор за обучения на EPI,“ отбеляза Edward van Leent, Председател и CEO на EPI. „Компанията има сериозна репутация за предоставяне на висококачествени услуги в сферата на обучението на корпоративни клиенти. Качество е основният принцип на EPI във всеки аспект на нашия бизнес и е ключов критерий при избора ни на партньори. Убедени сме, че Ню Харайзънс ще представляват успешно EPI в България и очакваме с нетърпение да работим с тях, за да развием умения на световно ниво в българската дейта център индустрия.“

Датите на първите курсове на EPI вече са обявени в публичния график на Ню Харайзънс България.

За EPI

EPI е международна дейта център компания с европейски произход, която към момента оперира в над 50 държави директно и чрез голяма партньорска мрежа. Компанията предоставя широка гама от експертни услуги за центрове за данни, които включват консултации, одит, сертификация и обучения.
От създаването на EPI през 1987 г., компанията гради репутацията си върху доставянето на качествена техническа експертиза, при непрекъснат стремеж за подобрение и иновации. Компанията е създала няколко рамки, свързани с дейта център екосистемата, необходимите компетенции и обучения: EPI Data Centre Framework®, EPI Data Centre Competence Framework® (EPI-DCCF), EPI Data Centre Training Framework, както и първия глобален стандарт за дейта център операции: Data Centre Operations Standard, IDCOS®

За Ню Харайзънс България

Ню Харайзънс България e водещият център за технически обучения в България, част от глобалната мрежа на New Horizons Computer Learning Centers. Над 2 500 курсове са достъпни за клиентите на компанията, в области като: Agile, Business Analysis, Cisco, Citrix, Cloud, CompTIA, IBM, Information Security, ITIL, Microsoft, Software Development, Project Management, Linux, Six Sigma, Scrum, VMware. С широко портфолио от обучителни и сертификационни услуги, Ню Харайзънс България помага на своите партньори и клиенти да свържат пазарната си визия с обучителна стратегия и чрез оптималната за тях учебна програма да преодолеят разликата между наличните в компанията умения и бъдещите нужди.
Според независими проучвания (Computerworld Топ 100 ИКТ компании в България), Ню Харайзънс България е най-големият доставчик на ИТ обучения в България за 2015, 2014, 2013, 2012, 2011 и 2008 г.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *