Бизнес анализ курсове: Business Analysis Essentials & Eliciting Effective Requirements

Гарантирани дати до края на 2016 г. за двата най-популярни курса за бизнес анализ: BA01 – Business Analysis Essentials (21-22 ноември) и BA04 – Eliciting and Writing Effective Requirements (19-21 декември), с водещ Костадин Купенов.

През последните години бизнес анализът в България се утвърди като значима и престижна експертна дейност, без която не функционира нито един успешен проект. Професията се развива динамично и се превръща в една от най-предпочитаните сфери за реализация на амбициозни и подготвени млади специалисти. Екипи от бизнес анализатори работят в компании в сферата на ИТ, телекомуникации, банки, финанси, инвестиционна дейност и са едни от най-подготвените специалисти, чиято експертна помощ високо се цени от висшия мениджмънт.

business analysis

Предстоящите курсове по бизнес анализ в Ню Харайзънс България ще бъдат проведени от Костадин Купенов – съосновател на IIBA Bulgaria, българският клон на Международния Институт по Бизнес Анализ (International Institute of Business Analysis), и негов председател до 2013 г.

За водещия:
kostadin-kupenov
Костадин Купенов има над 16 години опит в бизнес и системен анализ, Requirements Management, управление на проекти, разработка на софтуер и др. Преминал е професионално обучение и притежава практически опит с ITIL®, BPMN, Logical Data Modeling, ISO 9001:2000. Сертфициран PMP® към Project Management Institute®. Провежда обучения по бизнес анализ и управление на проекти към Ню Харайзънс, като средната обратна връзка от курсистите му е 8,88 по скала от 1 до 9.

BA01 – Business Analysis Essentials

Курс Business Analysis Essentials ще ви даде основни познания за ползите, функциите и влиянието на бизнес анализа в организацията. Ще разберете защо е важна ролята на бизнес анализатора и какви са основните му/й дейности. Ще научите как да планирате, извличате, анализирате, моделирате и тествате изисквания.

Аудитория:
Курсът ще бъде полезен на начинаещи бизнес анализатори, които искат да разширят и систематизират опита си; на специалисти, които искат да се преквалифицират в сферата на бизнес анализа; както и на ръководители на проекти, продуктови мениджъри или софтуерни архитекти, на които се налага да извършва бизнес анализ дейности.

Дати на провеждане: 21-22 ноември 2016 г.
Цена за един участник: €390 без ДДС

BA04 – Eliciting and Writing Effective Requirements

Курс Eliciting and Writing Effective Requirements ще надгради знанията ви от Business Analysis Essentials, като акцентира изключително върху ефективните изисквания. Ще разберете какви типове изисквания има, как да се подготвите и съберете нужната ви информация/изисквания, как да ги структурирате и представите пред заинтересованите лица (stakeholders), за да получите тяхното съдействие и одобрение. Независимо дали вашата сила е в извличането на изискванията, или в документирането, курсът ще ви помогне да попълните пропуските и да структурирате знанията си.

Аудитория:
Курсът ще бъде полезен на бизнес анализатори с една до няколко години опит, както и на специалисти в други области (вкл. ръководители на проекти, софтуерни тестери, product owners, technical writers), които работят съвместно с бизнес анализаторите или изпълняват част от функциите им.

Дати на провеждане: 19-21 декември 2016 г.
Цена за един участник: €550 без ДДС

Какви предимства ви дава участието в обучения по бизнес анализ?

 1. Запознавате се с най-актуалните тенденции в областта на бизнес анализа.
 2. Научавате концепции и техники, използвани в реални условия от най-изявените професионалисти в областта и приложими в повечето типове проекти.
 3. Спестявате месеци самоподготовка чрез четене на специализирана литература или години експериментиране с подходи за реализиране на дадена задача.
 4. Черпите от знанията и богатия практически опит на лекторите, които са готови да дават отговори на вашите въпроси.
 5. Запознавате се с колеги, работещи в различни от вашия домейн, които са се сблъсквали с различни предизвикателства. Обменяте опит с тях и създавате ценни нови контакти.

Местата са ограничени. Свържете се с нас и заявете участието си още днес!
Пишете ни на еmail: office@newhorizons.bgили се обадете на тел.: 02 421 00 40.

Интересувате се от курса? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *