Курс: Certified Information Systems Security Professional (CISSP®)

Начало: 5 декември 2016 г.

Край: 9 декември 2016 г.

Място: Ню Харайзънс

Лектор: Мартин Павлов

От 5 до 9 декември 2016 г. Ню Харайзънс България ще проведе 5-дневен присъствен курс за подготовка за един от най-престижните сертификати в областта на информационната сигурност – Certified Information Systems Security Professional (CISSP®), с водещ Мартин Павлов, CISSP-ISSAP, CISM, CISA, ISMS, BCMS LA.

cissp

CISSP® е един от най-престижните сертификати в световен мащаб, доказателство за умения в управлението на информационна сигурност на корпоративно ниво.

CISSP® сертификатът не е обвързан с конкретен производител и обхватът му включва широк кръг от теми, свързани с информационната сигурност. Той удостоверява наличието на задълбочени технически и мениджърски умения, знания и опит в дизайна, разработката, внедряването и управлението на цялостна програма по информационна сигурност, която да защитава организацията от растящите по сложност атаки. Това е първата сертификация в сферата на информационната сигурност, която успява да покрие изискванията на ISO/IEC Standard 17024.

Програмата на курс Certified Information Systems Security Professional (CISSP®) включва модули:

 • Information Systems Access Control
 • Security Architecture and Design
 • Network and Telecommunications Security
 • Information Security Management Goals
 • Information Security Classification and Program Development
 • Risk Management and Ethics
 • Software Development Security
 • Cryptography
 • Physical Security
 • Operations Security
 • Business Continuity and Disaster Recovery Planning
 • Legal, Regulations, Compliance, and Investigations

Вижте подробната програма на курса: Certified Information Systems Security Professional (CISSP®)

Аудитория:

Обучението за CISSP® е ориентирано към опитни специалисти по информационна сигурност, вкл.: одитори, консултанти, мениджъри по информационна сигурност, ИТ директори, security анализатори, архитекти и инженери, мрежови архитекти.

Изисквания за участие:

Необходим е значителен практически опит в ИТ и в областта на информационната сигурност. Препоръчително е курсистите да имат поне един от следните сертификати или съответстващите на тях познания: Network+, Security+, MCSE, MCTS, MCITP, SCNP, CCNP, RHCE, LCE, CNE, SSCP®, GIAC, CISA™, или CISM®. За явяване на сертификационния изпит се изискват 5 години професионален опит в 2 или повече от осемте домейна.

За лектора:

Мартин ПавловМартин Павлов е сертифициран като CISSP-ISSAP, CISM, CISA, ISMS, ISO 27001 & ISO 22301 Lead Auditor. Той е първият сертифициран ISSAP (Information Systems Security Architecture Professional) в България. С над 11 години опит в областта на информационната сигурност е водил лекции на различни конференции и обучения в редица европейски градове – Лондон, Хага, Амстердам, Рим, Варшава, Брюксел.

Допълнителна информация за курс CISSP®:

Дати на провеждане: 05-09 декември 2016 г.
Цена за един участник: 1650 евро без ДДС
Адрес на провеждане:
Ню Харайзънс България, бул. “Драган Цанков” № 36, Интерпред, бл. А, ет. 6
За повече информация и записване потърсете консултант на New Horizons на тел.: 02 4210040 или email: office@newhorizons.bg.

* CISSP е регистрирана сертификационна марка на (ISC)² , Inc.

Интересувате се от курса? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *