Семинар: По-добра съвместна работа и забавно учене чрез бизнес симулацията Bridge-IT

Начало: 29 септември, 18:30 ч.

Край: 19:30 ч.

Място: Ню Харайзънс

Водещ: Никола Гайдаров

По време на семинара ще обсъдим какво представляват бизнес симулациите и как те могат да помогнат и затвърдят разбирането на основни рамки, като ITIL®, PRINCE2® и/или PMP®. Ще бъде дискутиран и конкретен пример – Brigde-IT на Simagine.

seminar-bridge-it

Целта е да се покаже как може:

  • Да бъде стимулирана работата в екип, чрез използването на бизнес симулация;
  • Да се идентифицират възможности за подобрение на вече имплементирани процеси. Търсенето на паралел между симулацията и истинския живот е естествено и не е нужно да бъде изкуствено стимулирано;
  • Да бъдат максимално бързо и ефективно получени практически знания на база вече придобити теоретически знания (PRINCE2® и PMP®). Теорията може да бъде разбрана само ако в максимално кратки срокове бъде приложена на практика;
  • Да се съчетае полезното с приятното.

Аудитория:

Семинарът ще бъде полезен на потребители и ИТ специалисти, които имат или планират да придобият познания в областта на ITIL®, PRINCE2® и/или PMP®.

Водещ:

Никола ГайдаровНикола Гайдаров е сертифициран Brigde-IT инструктор и ITIL® Expert. Има 10 години опит в управлението и създаването на процеси и услуги. Кариерата му започва в HP Global Delivery Center и оттогава е преминал през различни роли: технически консултант, мениджър операции, transition мениджър и консултант ITSM имплементации. Работил е на вътрешния и международния пазар.

След като натрупва значителен практически опит в своите проекти за ITSM имплементации, Никола решава да промени кариерата си и да стане сертифициран ITIL® инструктор. Той се сертифицира като ITIL® Expert и започва да провежда ITIL® обучения, сред които: ITIL® Foundation, ITIL® OSA, ITIL® RCV, ITIL® PPO, ITIL® SOA и ITIL® MALC.

Никола се интересува от всички съвременни методологии и рамки, свързани с предоставянето на IT Service Management, като ITIL, Agile, Lean и DevOps.

Допълнителна информация:

Дата: 29 септември, четвъртък
Час: 18:30-19:30
Място: Ню Харайзънс България

Условия за участие:

Семинарът е безплатен, но изисква регистрация. За да заявите участието си, моля, попълнете регистрационната форма. Местата са огрaничени.

Съжаляваме, няма свободни места за този семинар.
Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *