Уебинар: Най-важното за ITIL® в 15 минути

Начало: 16 юни, 11:30 ч.

Край: 16 юни, 12:00 ч.

Водещ: Никола Гайдаров

Включете се в уебинара „Най-важното за ITIL® в 15 минути“, за да се запознаете с рамката ITIL® и как тя може да ви помогне да подобрите вашите процеси, да управлявате вашите услуги и да доставите оптимално обещаната добавена стойност на вашите клиенти.

ITIL webinar

По време на уебинара ще говорим за:

  • Какво е услуга
  • Менажиране на IT услуги – IT Service Management
  • ITIL® Lifecycle
  • Сертификационен път ITIL®
  • Процеси – основни характеристики
  • Ползи от ITIL®

За кого е този уебинар?

Семинарът ще бъде полезен на потребители и ИТ специалисти, които имат или планират да придобият познания областта на ITIL®

Дата и час на провеждане:

Дата: 16 юни, четвъртък
Час: 11:30-12:00 ч.

За водещия:

Никола ГайдаровНикола Гайдаров е сертифициран ITIL® Expert. Има 10 години опит в управлението и създаването на процеси и услуги. Кариерата му започва в HP Global Delivery Center и оттогава е преминал през различни роли: технически консултант, мениджър операции, transition мениджър и консултант ITSM имплементации. Работил е на вътрешния и международния пазар.

Негова страст са дизайнът и подобряването на процеси. Обича да посреща и разрешава предизвикателствата, свързани с дефинирането на роли и отговорности на заинтересованите страни.

След като натрупва значителен практически опит в своите проекти за ITSM имплементации, Никола решава да промени кариерата си и да стане сертифициран ITIL® инструктор. Той се сертифицира като ITIL® Expert и започва да провежда ITIL® обучения, сред които: ITIL® Foundation, ITIL® OSA, ITIL® RCV, ITIL® PPO, ITIL® SOA и ITIL® MALC.

Никола се интересува от всички съвременни методологии и рамки, свързани с предоставянето на IT Service Management, като ITIL®, Agile, Lean и DevOps.

Условия за участие:

Участието в уебинара е безплатно, но изисква регистрация. Моля, попълнете регистрационната форма и допълнително ще получите линк за включване в уебинара.

Съжаляваме, няма свободни места за този уебинар.

ITIL® е регистрирана търговска марка на AXELOS Limited. Swirl logo™ е търговска марка на AXELOS Limited.
Акредитираните ITIL® курсове се доставят от Ню Харайзънс България, ITIL® & PRINCE2® тренинг организация, акредитирана от PEOPLECERT, и New Horizons CLC- 5Point Enterprises, ITIL® & PRINCE2® тренинг организация, акредитирана от PEOPLECERT, което означава, че доставяме най-новите официални курсове, за да получите най-добри резултати от инвестицията си в обучение.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    One Comment

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *