New Horizons отново е сред 20-те най-добри компании за IT обучение в света

Престижната класация на TrainingIndustry.com определи глобалната мрежа на New Horizons Computer Learning Centers за една от 20-те най-добри компании за обучение по информационни технологии в света за 2015 г. С над 300 учебни центъра в повече от 60 държави, гъвкави учебни методи, широко портфолио от обучения и фокус върху най-новите технологии, New Horizons присъства в класацията осем поредни години, от първото й издание през 2008 г. до днес.

Top IT training companyКласацията Top 20 IT Training Companies се базира на задълбочено проучване и анализ на стотици водещи организации в сферата на обученията по целия свят. Целта й е да подпомага организациите при избора им на правилен партньор в областта на обученията.

Мястото на New Horizons в Топ 20 на IT тренинг компаниите в света е признание за постижения в следните ключови области:

  • Лидерство и иновации в IT обучението;
  • Обхват на IT обученията и методите на доставка;
  • Размер на компанията и потенциал за растеж;
  • Клиентска мрежа;
  • Географски обхват.

През 2015 година глобалната мрежа на New Horizons отличи Ню Харайзънс България като своя най-добър център в Европа и в света, на база пазарно присъствие, качество и ръст в обученията. Наградата за Глобален център на New Horizons се присъжда на най-добрия измежду осем регионални центъра – 4 за Европа, Азия, Африка и Близкия изток, Южна Америка и 4 за САЩ. Регионалната награда за Европейски център на годината Ню Харайзънс България получава за трети път (2015, 2014 и 2012 г.). Повече…

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *