Втори шанс с Microsoft Second Shot до 12 януари 2016 г.

Добра новина за всички, които искат да придобият сертификат от Microsoft.
Ако се явите на Microsoft сертификационен изпит в периода 12 юли 2015 – 12 януари 2016 г. и не успеете да го вземете, можете да се явите втори път безплатно!

Microsoft Second ShotКакво е Second Shot?
Second Shot е възможност за безплатно повторно явяване на неуспешно преминат изпит на Microsoft. Когато знаете, че можете да разчитате на Second Shot, стресът по време на изпита намалява, за сметка на шансовете да станете Microsoft Certified Professional.

Кои изпити имат Second Shot?
Second Shot промоцията важи за всички изпити за Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA), Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE), Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD) и Microsoft Specialist. В промоцията не участват единствено изпити за Microsoft Technology Associate (MTA) и Microsoft Office Specialist (MOS).

Как да получа Second Shot?

 • Явете се на избрания от Вас сертификационен изпит на Microsoft в периода 12 юли 2015 – 12 януари 2016 г.
 • Влезте в профила си в Microsoft Learning, за да потвърдите резултатите от изпита си и да заявите повторното си явяване в рамките на следващите 30 дни. *
 • Проверете наличните свободни дати и места в оторизиран тест център на Pearson VUE, какъвто е ПасИТ, и планирайте повторното си явяване на изпита.

* Изпитните резултати се регистрират в рамките на 24 часа, поради което ви съветваме да изчакате един ден, преди да се логнете в Microsoft Learning.

Повече информация за промоцията можете да намерите в сайта на Microsoft Learning.
Вашият Microsoft изпит можете да заявите в ПасИТ – оторизиран тест център на Pearson VUE.

Желаем Ви успех!

Интересувате се от темата? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *