Курс: Fast Start® in Business Analysis

Начало: 01 юли 2015 г.

Край: 03 юли 2015 г.

Лектор: Димитър Попов

От 1 до 3 юли 2015 г. Ню Харайзънс България ще проведе курс Fast Start® in Business Analysis. Курсът е с практическа насоченост и има за цел да запознае участниците с процесите на анализ и дизайн, използваните методология и инструменти, както и да развие аналитичните им умения. Водещ ще бъде Димитър Попов, Certified Professional for Requirements Engineering (IREB®) със 7 години опит в сферата на бизнес анализа.

курс бизнес анализПрактическият курс Fast Start® in Business Analysis дава задълбочен поглед върху жизнения цикъл на ИТ системите (System Development Lifecycle) – от анализ на предприятието и дефиниране на обхвата, до определяне на изискванията и процеса на дизайн. Като развива едновременно „твърди“ и меки“ умения, той ви помага да изградите стабилна основа за анализиране на бизнес процесите и показва как да прилагате в практиката концепциите и придобитите умения.

След края на обучението ще имате знания и умения, необходими да: събирате и анализирате информация; разбирате текущото състояние, процеси и проблемни точки; определяте обхвата на проекта; провеждате интервюта с ключови заинтересовани лица; описвате изискванията; създавате дизайн и план за внедряване на решението; представяте решението пред ръководния екип по начин, който ще ви помогне да получите одобрение.

Програмата на Fast Start® in Business Analysis включва модули:

1. Workshop Introduction
2. Enterprise Analysis
3. Defining Project Scope
4. Procedure Analysis
5. Stakeholder Interviews
6. Requirements, Assumptions and Constraints
7. Defining a Solution
8. Solution Implementation Planning
9. Management Presentation

Програмата на курса е одобрена от IIBA (International Institute of Business Analysis) и носи 21 PDUs.

Аудитория:
Fast Start® in Business Analysis е подходящ за специалисти с интерес в сферата на бизнес анализа. Не се изисква предварителен опит.

За водещия

Димитър Попов

Димитър Попов е Certified Professional for Requirements Engineering (IREB®) със 7 години опит в сферата на бизнес анализа. Участвал е в проекти за мобилни и уеб приложения, мащабни телекомуникационни услуги и системи. В момента е част от международен екип, реализиращ инфотейнмънт системи за водещи автомобилни производители. Димитър е лектор за бизнес анализ курсове към Ню Харайзънс България.

Допълнителна информация за курса:
Подробна програма на курса: Fast Start in Business Analysis Course Outline (pdf)
Продължителност: 3 дни (24 учебни часа)
Дати на провеждане: 01-03 юли 2015 г.
Място на провеждане: Учебен център New Horizons Bulgaria
Цена: 525 Евро без ДДС

За повече информация и записване за предстоящия курс Fast Start® in Business Analysis потърсете консултант на New Horizons на тел.: 02 4210040 или email: office@newhorizons.bg.

Интересувате се от курса? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *