Курс: ITIL® Foundation 2011 Edition

Начало:14 юли 2015 г.

Край: 16 юли 2015 г.

Лектор: Краси Дончев

От 14-ти до 16-ти юли 2015 г. Ню Харайзънс България ще проведе курс ITIL® Foundation 2011 Edition. Курсът обхваща жизнения цикъл на процесите за управление на ИТ услуги и подготвя за успешно полагане на сертификационен изпит ITIL® 2011 Edition. Водещият Краси Дончев е един от първите сертифицирани ITIL® Managers в България, с над десет проекта за внедряване на ITIL® процеси в България и в чужбина.

За ITIL®

IT Infrastructure Library® (ITIL®) е универсална основа за създаване и управление на ИТ услуги, превърнала се в задължителен стандарт на работа за редица компании по света. ITIL® обхваща практиките, дейностите, структурите и отговорностите в целия цикъл на създаване на ИТ услуги. Докато през годините основните принципи и концепции нa библиотеката остават непроменени, поддържащите ги процеси и практики се развиват заедно бизнеса. Последната версия (2011 Edition) отразява развитието на добрите практики в управлението на ИТ услуги.

За кого е курс ITIL® Foundation 2011 Edition?

Целта на ITIL® е да направи успешна комуникацията между бизнеса и ИТ специалистите така, че ИТ услугите да носят необходимата стойност, без тя да превишава направените инвестиции и оперативни разходи по поддръжката им. Ето защо курсът ще бъде полезен за специалисти от всички нива в организационната йерархия. Фокусът е към представители на ИТ отделите, бизнес мениджмънт, финанси и управление на проекти.

Какво съдържа обучението за ITIL® Foundation?

  • Въведение в ITIL®, история и основна терминология.
  • Запознаване с основните публикации: Service Strategy, Service Design, Service Transition, Service Operation, Continual Service Improvement.
  • Примерен тест и практически упражнения.

Подробната програма на курса можете да видите тук: ITIL® Foundation 2011 Edition.

За лектора:

krasimir-donchevКраси Дончев има над 20-годишна кариера в IT бранша. Той е един от първите сертифицирани инструктори на Microsoft за България и е обучил стотици специалисти по технологиите на Microsoft. По-късно той се присъединява към екипа на Майкрософт България, а след това преминава в Хюлет-Пакард, където започва да се занимава активно с управление на IT услуги и ITIL®. Краси Дончев е един от първите сертифицирани ITIL® Managers в България от 2007 година. Има над десет проекта за внедряване на ITIL® процеси в България и в чужбина. Натрупал е опит и като регионален мениджър в Хюлет-Пакард.

 

За информация и записване:

Дати на провеждане: 14-16 юли 2015 г.
Продължителност: 3 дни (24 учебни часа)
Цена за един участник: 550 Евро без ДДС

За повече информация и записване потърсете консултант на New Horizons на тел.: 02 4210040 или email: office@newhorizons.bg. Местата са ограничени.

___________
ITIL® е регистрирана търговска марка на AXELOS Limited. Swirl logo™ е търговска марка на AXELOS Limited.
Акредитираните ITIL® курсове се доставят от Ню Харайзънс България, ITIL® & PRINCE2® тренинг организация, акредитирана от PEOPLECERT, и New Horizons CLC- 5Point Enterprises, ITIL® & PRINCE2® тренинг организация, акредитирана от PEOPLECERT, което означава, че доставяме най-новите официални курсове, за да получите най-добри резултати от инвестицията си в обучение.

Интересувате се от курса? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *