Седмица на Microsoft Dynamics® CRM – 01-05 декември

Предизвикателството CRM

Управлението на връзките с клиентите (Customer Relationship Management – CRM) е област, която е в топ приоритетите на водещите компании в света и отбелязва 13% годишен ръст (Gartner, May 2014). Никога досега управлението на връзките с клиентите не е било по-голямо предизвикателство за компаниите. Наличието на множество информационни канали, свръхинформираността на потребителите и високите им очаквания поставят все по-големи изисквания пред доставчиците на продукти и услуги в България и по света.

Защо Microsoft Dynamics® CRM 2013?

microsoft-dynamics-crmMicrosoft Dynamics® CRM е система за управление на връзките с клиентите, която ще ви помогне да предоставите изключително преживяване на клиентите си. Microsoft Dynamics® CRM помага да намалите разходите и да увеличите рентабилността, като организирате и автоматизирате бизнес процесите, повишаващи удовлетвореността и лоялността на клиентите. Управлението на връзките с клиентите (CRM) осигурява холистичен поглед върху всеки клиент, позволяващ на обслужващите го служители да вземат бързи и информирани решения за стратегически действия в областта на продажбите, маркетинга и обслужването.

Използването на Microsoft Dynamics® CRM в света расте с 22.8%  на годишна база. В България търсенето на умения и опит за Dynamics® CRM е дори по-високо, отчитайки вече хроничния глад за опитни ИТ професионалисти.

microsoft-dynamics-crm-architecture

Вашите топ приоритети

Ако управлението на връзките с клиентите, повишаване на продажбите и удовлетвореността на клиентите са сред Вашите приоритети, не пропускайте седмицата на Dynamics® CRM 2013 в New Horizons Bulgaria от 01 до 05 декември 2014 г.

Два курса за пет дни, с гарантирано провеждане.

Курс 80539 Installation and Deployment in Microsoft Dynamics® CRM 2013

1- 2 декември, 395 Евро без ДДС

Двудневният курс предоставя необходимите умения, за да инсталирате и конфигурирате Microsoft Dynamics® CRM 2013 г. Учебният материал се фокусира върху компонентите, използвани в рамките на внедряването на Microsoft Dynamics® CRM, на хардуера и софтуера, необходими за успешно разгръщане на Microsoft Dynamics® CRM, и инструкции за инсталиране на първичните Microsoft Dynamics® CRM компоненти: Microsoft Dynamics® CRM сървър, рутер на E-Mail и Microsoft Dynamics ®CRM за Office Outlook.

Курсът включва също и миграция от по-ранни версии, конфигуриране на инсталацията и други административни задачи.

Курсът е предназначен за консултанти по внедряването, системни интегратори и професионалисти по поддръжката, които инсталират и поддържат Microsoft Dynamics® CRM 2013. За повече информация, посетете следния линк: 80539

Курс 80542 Customization and Configuration in Microsoft Dynamics® CRM 2013

3-5 декември, 595 Евро без ДДС

Тридневният курс предоставя уменията, необходими, за да персонализирате Microsoft Dynamics® CRM 2013, така че да отговорите на специфичните нужди на бизнеса.

Темите на обучението включват: сигурност, създаване и конфигуриране на потребители, проектиране на формуляри, изгледи, диаграми, одитиране и решения. Курсът разглежда връзките между обхванатите теми, за да се изготви напълно конфигурирано и ефективно решение.

Обучението е предназначено както за начинаещи, така и за опитни разработчици на Microsoft Dynamics® CRM, които са запознати с принципите на крайния потребител на софтуера. Не се изискват умения за програмиране, но основно разбиране на принципите на база данни ще се счита за предимство. За повече информация, посетете следния линк: 80542

След участието си в Седмица на Microsoft Dynamics® CRM – 01-05 декември в New Horizons Bulgaria Вие ще можете да инсталирате и конфигурирате Microsoft Dynamics® CRM 2013 във Вашата организация, а в случай че Вече сте избрали системен интегратор за внедряването й, ще бъдете компетентен партньор при проектирането, адаптирането и поддръжката на Вашата система за Управление на връзките с клиентите.

За лектора:

plamen-popovПламен Попов е експерт с над 13 години опит в разработката на софтуер.

Проектирал е високоефективни уеб решения с милиони посетители. Има практически опит с множество технологии, сред които ASP.NET MVC, HTML5, AngularJS, JQuery, WCF, SQL Server 2012, Dynamics CRM.

Сертифициран е като: Microsoft Certified Trainer от 2007 г. MCPD: Web Developer 4, Windows, Web, Enterprise 3.5; MCITP: Applications Developer for Microsoft Dynamics; MCITP: Database Developer; MCITP: Database Administrator; MCSD.NET; MCDBA; Oracle Advanced PL/SQL Developer Certified Professional, MySQL Certified Associate.

Срок за записване: 21 Ноевмри 2014 г.

Отстъпки:
За ранно записване до 14 ноември 2014: 5 %
За един участник в двата курса: 5%
За 2 и повече участника от една организация: 5%

Заявете своето участие още днес на тел: 02 4210040 или office@newhorizons.bg

Интересувате се от курса? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *