New Horizons Bulgaria за 3-та поредна година е доставчик №1 на ИТ обучения в България

За трета поредна година New Horizons Bulgaria оглави сектор „Обучения“ в класацията на вестник Computerworld за най-успешните ИКТ компании в България – ИКТ Топ 100. Благодарим на всички наши курсисти и партньори за доверието, което имат в нас и се надяваме и занапред да продължим да бъдем важна част в кариерното им развитие.

През 2013 г. New Horizons Bulgaria проведе множество обучения за над 2500 участници, като някои от по-значимите са:

  • Обучение на 57 групи по 10 участника, като част от инициативата „2012 – Европейска година на активния живот на възрастните хора и солидарността между поколенията“.
  • Провеждане на обучение по дигитална компетентност за 115 лица по проект „Мтел за Мтел: Професионализъм в развитие”, финансиран по ОП „Развитие на човешките ресурси”.
  • Започване на проект за компютърни обучения по MS Office 2010 (Word, Excel, PowerPoint, Access) и AutoCAD за 279 участници по проект „ЧЕЗ Груп в България – инвеститор в знанието на своите служители”, финансиран по ОП „Развитие на човешките ресурси”.

computerworld-ict-top-100-2013Класацията „ИКТ Топ 100“ на вестник „Computerworld” излиза за 17-та поредна година. Тя представя информация за финансовите постижения на най-големите компании в ИКТ бранша и прави сравнителен анализ между тях по сегменти.

За последните две десетилетия вестник „Computerworld” се утвърди като един от най-влиятелните източници на информация за ИТ мениджъри на малки, средни и големи компании и държавна администрация, собственици и управители на ИТ фирми, фрилансъри и професионалисти във всички сфери на ИКТ сектора.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *