Microsoft Exchange Server 2013 помага за сигурността на вашата компания

Exchange 2013От 28 юли до 1 август 2014 г. New Horizons ще проведе курс 20342 Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013. Курсът е насочен към придобиването на знания и умения за конфигуриране и управление на Microsoft Exchange Server 2013. Обучението е насочено към специалисти, които имат желание да се занимават с администрирането на Exchange в корпоративна среда. От участниците в този курс се очаква да имат опит в ИТ – обикновено в областта на мрежовата администрация, хелп-деск или системната администрация.

Темите, които ще се разгледат в рамките на обучението, са:

 • Designing and Implementing Site Resilience
 • Planning Virtualization for Microsoft Exchange Server 2013
 • Overview of Exchange Server 2013 Unified Messaging
 • Designing and Implementing Exchange Server 2013 Unified Messaging
 • Designingand Implementing Message Transport Security
 • Designing and Implementing Message Retention
 • Designing and Implementing Messaging Compliance
 • Designing and Implementing AdministrativeSecurityandAuditing
 • Designing and Implementing Integrationwith Microsoft Exchange Online
 • Designing and Implementing Exchange Server Upgrades

Пълната програма можете да разгледате от тук.
Exchange Server 2013

Една от важните характеристики на новия Exchange Server е това, че помага при защитата на бизнес кореспонденцията ви, както и на друга чувствителна информация. Exchange също така дава възможност за изграждането на специфични решения, базирани изцяло на вашите нужди. По този начин се осигурява постоянен достъп до комуникацията ви, независимо дали тя е разположена онлайн или на място при вас.

Tри начина, по които Exchange Server 2013 помага за сигурността на вашата организация:

 • Премахва имейл заплахите преди да са достигнали мрежа ви;
 • Активно защитава вашата фирмена комуникация с вградени защити против вируси, спам и фишинг атаки;
 • Защитава чувствителните ви данни и информира потребителите за вътрешните регулаторни политики.

DLP (Data Loss Prevention) функционалността идентифицира, наблюдава и защитава чувствителните ви данни с помощта на задълбочен анализ на съдържанието. Заедно с това, функцията PolicyTips в Outlook информира потребителите за нарушение на фирмените политики още преди чувствителните данни да бъдат изпратени. Вградените DLP политики са базирани на регулаторни стандарти като PII (Personal Identity Information) и PCI (Payment Card Industry), като освен това Exchange може да поддържа и други стандарти, важни за вашия бизнес.

Мениджърите, които се грижат за спазването на нормативната уредба в компанията, могат да използват директно eDiscovery метод в Exchange, SharePoint и Lync.

Подсигуряването на вътрешните регулаторни стандарти става по-лесно чрез използването на новия eDiscovery Center. Чрез него могат да се идентифицират, задържат и анализират данни от Exchange, SharePoint и Lync. Така информацията ви винаги остава на едно място и не се налага да управлявате отделни сториджи. Microsoft Exchange Server 2013 добавя богат набор от технологии, функционалности и услуги към продуктовата линия на Exchange Server.

За повече информация и записване потърсете консултант на New Horizons на тел.: 02 4210040 или e-mail: office@newhorizons.bg.

Интересувате се от курса? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *