New Horizons сключи договор за провеждане на оторизирани IBM обучения

New Horizons Computer Learning Centers подписа договор с Arrow Electronics Inc., в ролята му на IBM Global Training Provider, за провеждането на оторизирани IBM обучения в мрежата от над 300 учебни центъра на New Horizons по света.

Logo Arrow IBMПартньорството отваря нови възможности за IBM курсистите в България, които вече могат да избират от десетки курсове с гарантирани дати на провеждане в глобалната мрежа на New Horizons. Чрез интерактивната система за онлайн обучение в реално време, Online LIVE®, курсистите имат уникалната възможност да участват в оторизирани IBM обучения, провеждани в центровете на New Horizons в Европа, САЩ, Канада.

За курсистите, които предпочитат традиционно присъствено обучение в група, New Horizons Bulgaria осигурява висококвалифицирани български и чуждестранни IBM инструктори в учебните си зали в Интерпред или на място при клиента.

В New Horizons Bulgaria курсистите могат да се възползват от отстъпка за оторизирани IBM курсове чрез програмата за предплатен „абонамент“ за обучения IBM Education Pack. IBM Education Pack предлага различни ценови нива и отстъпки, съобразно обучителните потребности и бюджетните възможности на компаниите.

Николай ПеневЗа нас договорът с Arrow е естествено продължение на дългогодишните ни партньорски отношения с IBM Bulgaria,” отбеляза Николай Пенев, управител на New Horizons Bulgaria. “Учебният ни център има опит в организацията на IBM обучения като Authorized Training Provider от 2008 г. насам, като през годините сме провели десетки курсове по технологии като IBM Power Systems, PureFlex, System Storage, System x, System z, SOA, Tivoli, WebSphere и др. След като през 2013 г. IBM въведе съществени промени в модела на доставяне на обучения, New Horizons Bulgaria вече провежда оторизирани IBM курсове чрез партньорството си с Arrow.

Истинската стойност на новото партньорство се надяваме да оценят нашите IBM курсисти, като се възползват от предимствата на глобалната мрежа на New Horizons, за да постигнат своите обучителни цели.”

В New Horizons Bulgaria можете да получите оторизирано обучение за IBM Cognos, Tivoli, WebSphere, DB2, Business Process Manager, InfoSphere, Maximo, Rational, Service-Oriented Architecture (SOA), IBM SPSS и др. Пълният списък с IBM курсове е наличен в сайта на New Horizons.

Подробна информация относно възможностите за IBM обучение можете да получите на тел.: 02 421 0040 или email: office@newhorizons.bg.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *