Курс: Certified Associate in Project Management (CAPM)

На 15, 16 и 17 април 2014 г. в New Horizons Bulgaria стартира 3-дневен присъствен курс за Certified Associate in Project Management (CAPM), с водещ Михаил Михайлов.

how-to-select-project-management-software-objectives-2Предстоящият курс за Certified Associate in Project Management (CAPM) ще запознае участниците с процесите и терминологията, свързани с управлението на проекти. Обучението ще бъде полезно за тези от вас, които искат да бъдат сертифицирани за работа с проекти, но нямат изискваните от Project Management Institute (PMI®) часове практически опит, както и за тези, които искат да разширят познанията си в областта.

Стремежът към по-добри резултати при управлението на проекти спомага за постигането на целите на компанията. Именно споделянето на добри практики по време на обучението, както и получените систематизирани знания ще задълбочат познанията ви в областта на управлението на проекти.

Участниците в курс Certified Associate in Project Management (CAPM) получават сертификат за завършено обучение, което покрива изискването на PMI за 23 контактни часа.

Изисквания за явяване на изпит CAPM:

  • Валидна диплома за завършено средно образование и 1500 часа доказуем практически опит
  • Валидна диплома за завършено средно образование и обучение за CAPM (23 учебни часа)

Клиентите за курс Certified Associate in Project Management (CAPM):

  • „Ползотворно, най – полезно получаване на детайлна информация в тази област“ – Боряна Петкова
  • „Мога да го определя като много важна стъпка в подготовката ми, която ще подпомогне успешното преминаване на изпита“ – Григор Цъгов
  • „Хареса ми практиката в реално време със задълбочени интерактивни дискусии между курсистите и лектора“ – Николай Иларионов

Клиентите за водещия Михаил Михайлов:

  • „Има страхотни презентационни умения, което прави обучението ненатоварващо и неотегчително“ – Боряна Петкова
  • „Много приятно поднесе и презентира материала за CAMP“ – Григор Цъгов

За водещия:

Mihail-MihaylovMихаил Михайлов е експерт и консултант с повече от 10 г. опит в областта на бизнес и ИТ управлението, управление на проекти, оптимизация и реинженеринг на бизнес процесите, бизнес стратегии, оценка и управление на бизнес и технологичен риск, внедряване и управление на информационни системи и технологии за управление на бизнеса.

Михаил е сертифициран мениджър на проекти (PMP- Project Management Professional) и сертифициран одитор в областта на бизнес информационните системи (CISA – Certified Information Sistems Auditor), работил e за редица български и международни компании както в България, така и извън страната, сред които са Делойт, SAP, Mercator, Юнимастърс Лоджистикс, Siemens, HP.

Допълнителна информация за курса:

Пълна програма към курса: Certified Associate in Project Management (CAPM®)
Дати на провеждане: 15, 16 и 17 април 2014 г.
Цена за един участник: 450 Евро, без ДДС
Място на провеждане: Учебен център New Horizons Bulgaria

За повече информация и записване за предстоящия курс Certified Associate in Project Management (CAPM®) потърсете консултант на New Horizons на тел.: 02 4210040 или email: office@newhorizons.bg. Местата са ограничени.

Интересувате се от курса? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *