Семинар: Изграждане на корпоративен web сайт с SharePoint Online

На 18 февруари 2014 г. заповядайте на вечерния семинар на New Horizons, за да се запознаем с SharePoint Online. Услугата предоставя мощните функции на SharePoint без свързаните разходи за самостоятелно управление на инфраструктура.

SharePoint Online 2013В семинара ще се запознаем как компании разполагащи с абонамент за Office 365, могат да изградят публичния си уеб сайт базиран на SharePoint Online, като за средство за разработка ще използваме само уеб браузър. SharePoint Online доставя голяма част от мощните възможности на SharePoint Server без да е необходимо да изграждаме нужната инфраструктура и наемаме нужния персонал за поддръжката им. Предлага гъвкави възможности за съвместна работа, бизнес процеси, управление на web съдържанието и брандиране на сайта спрямо нашата корпоративна идентичност.

Семинарът ще бъде практично насочен към демонстриране на функциите на платформата, отново подчертаваме само с web browser, което прави аудиенцията му широка – от разработчици на web решения до бизнес потребители и администратори.

Съдържание:

  • Office 365 и SharePoint Online в 3 изречения
  • Представяне на шаблона за публичен сайт
  • Създаване и прилагане на теми и брандиране
  • Office store и Apps
  • Ще напишем нашето първо приложение

Аудитория:

Семинарът е подходящ за Web разработчици, ИТ специалисти и бизнес потребители.

За водещия

Bojil BojilovБожил Божилов е сертифициран Microsoft инструктор и SharePoint архитект, чиято страст са дизайнът, внедряването и интегрирането на SharePoint решения. Той има задълбочен опит в SharePoint Web Content Management, Enterprise Search, Workflows, Collaboration и разработка на custom приложения. Работил е по внедряване на Microsoft BizTalk Server & Commerce Server решения.

Дата: 18 февруари 2014 г., вторник
Час: 18:30-20:00 ч.
Адрес: Интерпред, блок А, етаж 6, New Horizons Bulgaria

Условия за участие:

Семинарът е безплатен, но изисква регистрация. За да заявите участието си, попълнете регистрационната форма. Местата са огрaничени.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *