Курс: Project Management Professional (PMP®) Certification Preparation (PMBOK® 5)

От 17 до 21 февруари 2014 г. в New Horizons Bulgaria ще се проведе курс за PMP® Certification Preparation.

Съдържанието на курса е разработено в съответствие с публикуваната през януари 2013 г. нова версия на PMBOK® Guide и отразява промените в сертификационния изпит за PMP® на Project Management Institute, влезли в сила от 1 август 2013 г.

PMP-Exam2013 година отмина, проправяйки пътищата за 2014, когато все повече организации обмислят да въведат по-добри практики и принципи за управление на своите проекти.

През 2014 г. се очаква организациите да преминат в следващото ниво на управление на проекти чрез създаване на строги политики и процедури, обучение на повече служители и създаване на РМО.

2013 година показа смесени резултати по отношение на ангажираността, текучеството, както и обучението и развитието на служителите. През 2014 г. се очаква повече организации да обучат своите служители на тема управление на проекти, за да могат проектите да постигат по-добри резултати. Успеха на проекта може да допринесе за по-голямата ангажираност на служителите към целите на компанията.

На 17 февруари 2014 г. в New Horizons Bulgaria започва петдневен, оторизиран курс на PMI за Project Management Professional (PMP®) Certification Preparation. Курсът ще преведе участниците през целия процес от създаването на един проект, през управлението и изпълнението му до предаването на крайния продукт. Учебната програма е разработенa за хора, чиято роля е изпълнението на задачи, свързани с проекта, или самото управление на проекта. Курсът е подходящ за всеки, който иска да увеличи уменията си в сферата на управление на проекти и търси професионално развитие в тази насока.

OFBiz-project-managementУчастниците в курс Project Management Professional (PMP®) Certification Preparation получават:

 • Учебник PMP® Certification Preparation;
 • PMBOK® Guide 5th Edition (Project Management Body of Knowledge)
 • 35 PDU (professional development units);
 • Сертификат за завършено обучение.

За водещия:

Kostadin-KupenovКостадин Купенов е сертифициран Project Management Professional с над 13 години професионален опит в управление на проекти, бизнес анализи, Requirements Management, разработка на софтуер и др. Професионално обучение и практически опит с ITIL, BPMN, Logical Data Modeling, ISO 9001:2000.

Допълнителна информация за курса:
Програма на курса: Project Management Professional (PMP®) Certification Preparation
Дати: 17 – 21 февруари 2014 г.
Водещ: Костадин Купенов, PMP
Място на провеждане: Учебен център New Horizons Bulgaria
Цена за един участник: 750 евро без ДДС

За повече информация и записване потърсете консултант на New Horizons на тел.: 02 4210040 или email: office@newhorizons.bg. Местата са ограничени.

Интересувате се от курса? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *