Семинар: „Новият стандарт за управление непрекъсваемостта на бизнеса – ISO 22301:2012“

Стандартът ISO 22301:2012 определя изискванията за планиране, създаване, внедряване, изпълнение, контрол, преразглеждане, поддържане и непрекъснато подобряване на документирана система за управление (documented management system), чиято е цел да предпази организацията от възникване на инциденти (т.н. disruptive incidents), да намали вероятността от поява им, да подготви организацията за евентуалната им поява и да възстанови ежедневието, и процедурите на организацията, след появата на инцидент.

500px-ISO22301_Lifecycle

Изискванията, посочени в ISO 22301:2012, са общи и целта им е да бъдат приложими за всякакъв тип организации, или части от тях, независимо от вида, размера и характера на организацията. Степента на прилагане на тези изисквания зависи от работната среда и сложността на организацията.

Темата на семинара включва:

  • Описание на стандарта по клаузи
  • Какво е новото спрямо BS 25999?
  • Описание на ползите от внедряване
  • 10-те най-важни точки в целия процес
  • Последователните стъпки към сертифицирането на системата.

За лектора:

Martin-PavlovМартин Павлов е сертифициран като CISSP, ISSAP, CISM, ISO 27001 & ISO 22301 Lead Auditor. Той е първият сертифициран ISSAP (Information Systems Security Architecture Professional) в България. С над 8 години опит в областта на информационната сигурност е водил лекции на различни конференции и обучения в редица европейски градове – Лондон, Хага, Амстердам, Рим, Варшава, Брюксел.
За New Horizons Bulgaria води обучения и семинари в областите на ISO 22301:2012 – Business Continuity Management Systems и ISO 27001:2013 Information Security Management Systems

Време и място на провеждане

Дата: 10 декември 2013 г., вторник
Час: 18:30-20:00
Адрес: Интерпред, блок А, етаж 6, бул. “Драган Цанков” № 36, София
Условия за участие:
Семинарът е безплатен, но изисква регистрация. За да заявите участието си, попълнете регистрационната форма. Местата са ограничени.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *