Java2Days, Cloud2Days и Mobile2Days 2013 ще се проведат през декември

java2days_2013Петото издание на трите международни технологични конференции – Java2Days, Cloud2Days и Mobile2Days, ще се проведе на 3 и 4 Декември 2013 г. в Интер Експо Център, София.

Събитията, обединени под името Европейски ИТ и бизнес форум, имат за цел да представят последните тенденции в ИТ областта, по-специално в разработката на софтуер с използването на Java технологиите, последните тенденции в развитието на cloud решенията и все по-предизвикателните теми, свързани с разработката на софтуер за мобилни смарт устройства.

Всепризнати лектори и експерти от цял свят ще съберат у нас трите мероприятия. Така конференциите формират най-големия технологичен форум в Източна Европа, предназначен не само за разработчици на софтуер, но и за ръководители на екипи, ИТ мениджъри, софтуерни архитекти, специалисти по тестване на софтуер. През 2013 за петото издание на конференциите се очаква да присъстват над 1200 посетители.

Сред лекторите на Java2Days, Cloud2Days и Mobile2Days 2013, познати от минали издания презентатори и нови, са: Джош Лонг, Джон Уилис, Давид Деалабази, Васил Поповски, Кун Айерс, Иван Ст. Иванов, Аслак Кнутсен, Мани Саркар, Стивън Боул, Серги Алмар и още др.

Тази година в паралел с интересните и атрактивни презентации ще протекат други нови инициативи като – “Free Tech Training” – безплатни обучения по програмиране за начинаещи, демо-зони, релакс кътове, “hands on lab” сесии, забавни състезания и игри.

Повече информация за конференциите може да бъде разгледана на сайта: www.java2days.com.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *