Вземете Microsoft Second Shot до 31 май 2014 г.

Microsoft Second ShotМислите си да започнете или да повишите Microsoft сертификацията си? Все още се колебаете дали да си насрочите изпит? За да достигнете до така желания от Вас сертификат се изискват време, подготовка и пълна отдаденост. Ние искаме да Ви помогнем и затова с радост съобщаваме за решението на Microsoft отново да върне втория опит за явяване на изпит.

Ако не сте запознати с понятието и се чудите защо сме развълнувани да го съобщим, продължавайте да четете. Със Second Shot, ако не вземете изпита при първото явяване, можете да използвате същия ваучер за повторно безплатно явяване.

Този път Second Shot се прилага за индивидуални технически изпити с префикс 070 и 071 и за Microsoft Technology Associate изпитите с префикс 098. Всички детайли и рестрикции може да прочетете тук.

Как да получите своя Second Shot ваучер:4150.MSFT_logo_png_2F652826

  1. Попълнете регистрационната форма в сайта на Prometric, за да получите ваучер за един изпит или за сертификационен пакет. Линкове към съответните страници ще намерите на Second Shot страницата в сайта на Microsoft.
  2. Използвайте получения номер на Second Shot ваучер, за да заявите и платите първия си изпит в оторизиран тестов център на Prometric, какъвто е PassIT.
  3. Положете изпита на заявената дата.
  4. Ако не успеете да вземете изпита при първото си явяване, можете да се регистрирате за безплатно повторно явяване, като използвате същия Second Shot ваучер. (Важно: Изчакайте да измине един ден от първия неуспешен опит, преди да се регистрирате за Second Shot. Това време е необходимо, за да бъдат въведени в системата тестовите резултати.)

Предложението Second Shot е достъпно до 31-ви май 2014 г.
На 31-ви май 2014 г. изтичат ваучерите за изпити с префикс 070 и 071, за Microsoft Technology Associate изпитите с префикс 098 и за Microsoft Dynamics изпитите. На 31-ви декември 2014 г. изтичат ваучерите за  сертификационните пътеки MCSA, MCSD, and MCSE.

За повече информация посетете страницата на Second Shot.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *