Бюлетинът на New Horizons с нов responsive дизайн

responsive-newsletterПредставяме ви обновения дизайн на нашия месечен бюлетин, който отговаря на критериите на т.нар. “отзивчив“ или responsive дизайн. Благодарение на тази промяна, вече ще бъде подходящ за следене от всяко устройство, независимо било то мобилно или настолно. Надяваме се това да допринесе за по-приятното информиране относно новостите, които предлагаме.

Всеки месец с електронния бюлетин на New Horizons получавате акцентите от актуални ИТ теми и събития, предстоящи семинари и обучения, интервюта с наши курсисти и инструктори, съвети от практиката.

На този адрес може да намерите актуалният бюлетин за месец октомври.

За да се абонирате за бюлетина, попълнете формата, която се намира вдясно. Ще получите автоматично потвърждение на посочения от вас e-mail.

А ето и няколко снимки на това как изглежда бюлетина под различни видове устройства:

responsive-design-tablet-smartphone-monitor

Ако се интересувате от това как можете да приведете и собствените си сайтове да отговарят на новите тенденции, може да посетите еднодневния курс Responsive Web Design with HTML5, CSS3 and JavaScript, с водещ Борис Делев – специалист с над 10 години опит в разработката на уеб съдържание.  Борис има опит с PHP, MySQL, RubyOnRails, JavaScript, jQuery, Prototype, Ajax, SOAP, HTML5, CSS3, който ще се провете на 2 ноември 2013 г. в New Horizons Bulgaria. Курсът ще бъде практически ориентиран, като участниците ще изберат произволен уеб сайт и ще го направят отзивчив.

За повече информация и записване за предстоящия курс Responsive Web Design with HTML5, CSS3 and JavaScript може да прочете в нашия блог или да потърсите консултант на New Horizons на тел.: 02 4210040 или e-mail: office@newhorizons.bg.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *