Семинар: Как се прави добър Responsive Design?

Responsive-DesignСеминарът на New Horizons ще ви помогне да разберете нуждата от Responsive Design в съвременния front-end, като ви покаже добрите практики и лошите примери. Водещ ще бъде Борис Делев, експерт с над 10 години опит в разработката на уеб съдържание.

The World Wide Web или просто Мрежата, има способността да не се поддава на определения и ограничения. В днешно време  уеб дизайн се проектира за повече устройства и браузъри, отколкото когато и да било, като устройствата стават едновременно все по-малки и по-големи. От мобилни браузъри на нетбуци и таблети, потребителите посещават сайтовете си от все по-голям набор от устройства и браузъри.

Готови ли са вашите проекти да посрещнат тези предизвикателства? Как ще се адаптира вашия дизайн? Трябва да се мисли извън рамките на десктопа. Вашите проекти трябва да предвиждат и отговарят на нуждите на потребителите си.

Съдържание на семинара:

  • Какво е Responsive Design?
  • Защо е нужно да го има?
  • Какво да не забравяме в HTML кода?
  • CSS & MediaQuery – основен механизъм.
  • JavaScript помага ли?
  • Дизайн и разработка.
  • Добри практики и лоши примери.

Аудитория

Семинарът „ Как се прави добър Responsive Design? “ ще бъде полезен на front-end специалисти, както с богат опит, така и тепърва навлизащи в сферата. Семинарът ще бъде полезен и за собствениците на уеб сайтове, като ще им помогне да разберат защо Responsive Design е правилният избор.

Инфографика: 2013 – годината на Responsive Deisgn

За водещия

Boris DelevБорис Делев е специалист с над 10 години опит в разработката на уеб съдържание.  Има опит с PHP, MySQL, RubyOnRails, JavaScript, jQuery, Prototype, Ajax, SOAP, HTML5, CSS3. Работил е по проекти за едни от най-големите компании в България. От близо 5 години е технически директор на StudioX – компания специализирана в разработката на уеб съдържание.

Време и място на провеждане

Важно! Поради големия интерес, отваряме допълнителна втора дата за провеждане на семинара.
Ако желаете да се регистрирате, моля, попълнете регистрационната форма по-долу.

Дата: 25 септември 2013 г., сряда 1 октомври 2013 г., вторник
Час: 18:30-20:00
Адрес: Интерпред, блок А, етаж 6, бул. “Драган Цанков” № 36, София
Условия за участие:
Семинарът е безплатен, но изисква регистрация. За да заявите участието си, попълнете регистрационната форма. Местата са ограничени.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *