Курс: Project Management Professional (PMP®) Certification Preparation (PMBOK® 5)

PMP От 21 до 25 октомври 2013 г. в New Horizons Bulgaria ще се проведе курс за PMP® Certification Preparation по PMBOK® Guide 5th Edition.
Съдържанието на курса е разработено в съответствие с публикуваната през януари 2013 г. нова версия на PMBOK® Guide и отразява промените в сертификационния изпит за PMP® на Project Management Institute, които влизат в сила от 1 август 2013 г. (Вижте промените в PMBOK® Guide 5.)
Днес PMP® е един от най-популярните сертификати на пазара. Насочен е към проектни мениджъри, които имат натрупан опит и искат да преминат на по-високо ниво в своето кариерно развитие. Несъмнено придобиването на PMP® сертификация има различни предимства – по-висока заплата, по-лесно намиране на работа, по-голямо доверие от страна на Ваши клиенти или работодатели. Сертификатът има международна валидност и е широко разпознаваем в България. Той удостоверява знания и умения за ръководене на проекти и звена, изпълняващи проекти. PMP® сертификатът доказва, че кандидатът умее да завършва проекти в срок и да доставя заложените резултати, вземайки в предвид ограниченията на работния график, бюджет и ресурси. Търсен e в редица индустрии (строителство, фармацевтика, ИТ, производство, телекомуникации и др.) и дава достъп до голяма и престижна общност от сертифицирани специалисти в областта на управление на проекти.
PMP_certifiedСертифицирането е и очаквано продължение на Вашата кариера като проектен мениджър. Ако желаете да продължите работа в тази област, то рано или късно ще е необходимо да се сертифицирате, с цел да останете конкурентен на пазара. Все повече работни позиции изискват PMP® сертификат и все повече компании насърчават своите проектни мениджъри да се сдобият с такъв, ако желаят повишение или възлагане на по-големи и сложни проекти.
Обучението, като част от сертификационния процес, носи значителни подобрения в ключови области като: удовлетворение на заинтересованите страни, планиране на времето, намаляване броя на неуспешните проекти, спазване рамките на бюджета, събиране на изискванията , качество и продуктивност.
Изискванията на Project Management Institute® (PMI®) за явяване на изпита за Project Management Professional (PMP®) са както следва:

  • 35 часа планирано и структурирано обучение за управление на проекти, което можете да получите в New Horizons Bulgaria
  • Диплома за завършено средно образование или еквивалент + минимум 60 месеца доказуем опит в управлението на проекти, от които минимум 7500 часа управление на проекти
    или
  • Диплома за завършено висше образование или еквивалент + минимум 36 месеца доказуем опит в управлението на проекти, от които минимум 4500 часа управление на проекти.

За водещия:
Ginka-IlievaГинка Илиева е сертифициран Project Management Professional® (PMP), с над 13 години опит в областта на управлението на проекти, десет от които в Мобилтел. Ръководила е и е участвала в над 20 проекта на международно и местно ниво, а от няколко години има опит и в предоставянето на обучения за управление на проекти и екипи. Повече от 15 години е заемала позиции на експертно и ръководно ниво в сферите на банковото и застрахователно дело, разработка на софтуер, телекомуникации и информационни технологии

Допълнителна информация за курса:
Програма на курса: Project Management Professional (PMP®) Certification Preparation
Дати: 21 – 25 октомври 2013 г.
Водещ: Гинка Илиева, PMP
Място на провеждане: Учебен център New Horizons Bulgaria
Цена за един участник: 750 евро без ДДС

Участниците в курс Project Management Professional (PMP®) Certification Preparation получават:

  • Учебник PMP® Certification Preparation;
  • PMBOK® Guide 5th Edition (Project Management Body of Knowledge)
  • 35 PDU (professional development units);
  • Сертификат за завършено обучение.

За повече информация и записване потърсете консултант на New Horizons на тел.: 02 4210040 или email: office@newhorizons.bg. Местата са ограничени.

Интересувате се от курса? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *