New Horizons Bulgaria посочен за №1 доставчик на ИТ обучение в България за 2012 г.

За втора поредна година New Horizons Bulgaria оглави сектор „Обучения“ в класацията на вестник Computerworld за най-успешните ИКТ компании в България – ИКТ Топ 100.

През 2012 г. учебният център отбелязва ръст от 7.8 на сто в приходите от проведените обучения по информационни технологии и бизнес умения спрямо предходната година.

„Увеличеният пазарен дял е резултат от високото доверие, което ни гласуват нашите клиенти и партньори. То ни насърчава ежедневно да доставяме качествено обучение и да разширяваме портфолиото си от курсове“, отбеляза Николай Пенев, управител на New Horizons.

Computerworld Top 100Класацията „ИКТ Топ 100“ на вестник „Computerworld” излиза за 16-та поредна година. Тя представя информация за финансовите постижения на най-големите компании в ИКТ бранша и прави сравнителен анализ между тях по сегменти.

За последните две десетилетия вестник „Computerworld” се утвърди като един от най-влиятелните източници на информация за ИТ мениджъри на малки, средни и големи компании и държавна администрация, собственици и управители на ИТ фирми, фрилансъри и професионалисти във всички сфери на ИКТ сектора.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

  Бързо запитване

  Вашите имена *

  Вашият Email *

  Вашето съобщение *

  captcha

  Добавете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *