DevReach 2013 идва с повече от 50 лекции за Windows 8, HTML5, Web & Mobile Development

dev-head

Тази есен София отново ще стане притегателно място за софтуерни разработчици от цялa Европа. Очаква се осмото издание на международната конференция DevReach, което ще се проведе на 1 и 2 октомври в 6 зали на Sofia Event Center, да привлече повече от 800 посетители.

Тази година посетителите на конференцията ще имат още по-богат избор от сесии и теми от света на софтуерните технологии –  Web, Mobile, HTML5, iOS, Android, Windows 8/Windows Phone 8, Cloud, .NET,  JavaScript, Agile, Quality/Testing, Functional Programming,  Databases, Web UX, Tools и много други.

В деня преди събитието, на 30 септември, ще бъдат организирани и практически семинари. Тъй като семинарите включват индивидуална работа с всеки от участниците, местата за тях са ограничени. Сред вече обявените теми са:

  • Mastering Single Page Applications In Just One Day
  • Build a Windows Application In a Day
  • Software Engineering Fundamentals
  • Integrating Clients, Server and Cloud – End-to-End Technologies Overview Day
  • Happier front-end development with Lineman
  • iOS 7 Application Development for .NET Developers

Тази година всички участници ще имат достъп до пълния комплект от видео записи на сесиите от конференцията. Така всеки от тях ще може да види всяка от над 50-те лекции, проведени през двата дни в 6-те паралелни потока. Всички участници ще получат и покана за парти с лекторите след края на конференцията.

Лекторите на DevReach 2013 са световно известни имена и доказани експерти от целия свят , чието присъствие обещава интересно и качествено съдържание. Отново ще бъдат направени записи на живо за най-популярното Интернет радио предаване за разработчици .NET Rocks с водещи Карл Франклин и Ричард Кембъл, като ще има и специална панелна дискусия, посветена на предприемачеството.

DevReach 2013 се организира от Телерик и се радва на широка партньорска и медийна подкрепа, а New Horizons Bulgaria е сред официалните партньори на конференцията.

Повече информация за събитието е на разположение на www.devreach.com.
Всеки, който проявява интерес към конференцията, може да научава най-новото за нея във Facebook, Twitter и LinkedIn , а снимки от предишни издания на събитието има тук.

Интересувате се от темата? Пишете ни!

    Бързо запитване

    Вашите имена *

    Вашият Email *

    Вашето съобщение *

    captcha

    Добавете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *